Φουντώνουν τα σενάρια για Κανάντιγια
15:43 - 23 Αυγούστου 2021

Και η σεναριολογία γύρω από τις μεταγραφές του ΑΠΕΟΛ συνεχίζεται, την ώρα που Πρόδρομος Πετρίδης και Σάββας Πουρσαϊτίδης, συζήτησαν και έθεσαν επί τάπητος τα προβλήματα, τα οποία έφεραν την βαριά ήττα από την Πάφο.
Η σλοβενική ιστοσελίδα novice.najdi.si αποκαλύπτει ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Κροάτη αμυντικό μέσο Ντάριο Κανάντιγια, αναφέροντας πως η ομάδα του Αρχαγγέλου βρίσκεται στη λίστα με τις ομάδες, όπως και η πολωνική Λεχ Πόζναν και η Χάιντουκ Σπλιτ.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που εντυπωσίασαν με τα πράσινα της Ολίμπια Λιουμπλιάνας και ψάχνει για νέα ομάδα. Ο 27χρονος Ντάριο Κανάντιγια αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στη Ρουμανία με την Άστρα, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: