BΙΝΤΕΟ: Οπαδοί της Μαρσέιγ αποθέωσαν τους παίκτες μετά τα επεισόδια στη Νίκαια

Αίμα και άμμος. Αυτός είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τίτλος για να περιγράψει κάποιος με λίγα λόγια αυτά που συνέβησαν στο πλαίσιο της αναμέτρησης Νις - Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί ποτέ το ματς.

Κάποια από τα μπουκάλια που έπεσαν από την κερκίδα των ultras των γηπεδούχων επιστράφησαν από τους παίκτες του Σαμπαόλι, για να ακολουθήσει γενική σύρραξη εντός αγωνιστικού χώρου και οι διαιτητές να δώσουν εντολή στις ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ωστόσο, όταν πάρθηκε η απόφαση να επιστρέψουν οι ομάδες στο γήπεδο για να συνεχιστεί το ματς και να ολοκληρωθεί για να μην υπάρξει το απόλυτο φιάσκο, η Μαρσέιγ δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της: οι άνθρωποί της ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν λάβει διαβεβαιώσεις για την ασφάλειάς τους και δεν βγήκαν ποτέ στο χορτάρι, με το ματς να κατακυρώνεται ουσιαστικά στην Νις με 3-0 και τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους στις δικαστικές αίθουσες για το τρίτο ημίχρονο.

Η απόφαση πάντως της διοίκησης της Μαρσέιγ να μην παίξει η ομάδα το υπόλοιπο του αγώνα, με δεδομένο πως είχαν τραυματιστεί 3 παίκτες της (υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες που τους δείχνουν με μώλωπες στο λαιμό) συμβάδιζε με τα θέλω τω οπαδώς της ομαδας και αυτό φάνηκε λίγη ώρα αργότερα.

Συγκεκριμένα κατά την επιστροφή της αποστολής της Μαρσέιγ από την Νίκαια, με αρκετούς φίλους των Μαρσεγέζων να περιμένουν καρτερικά το πούλμαν και να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές του Σαμπαόλι, με συνθήματα, τραγούδια και καπνογόνα να δημιουργούν μία καθόλα εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Πρεμιέρα με τριάρα για τη Ρίβερ Πλέιτ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Νότιγχαμ πιέζει τη Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα-Tο ποσό που ζητούν οι Reds
Η Επιτροπή Διαιτήτων διέγραψε τον Ντέιβιντ Κόουτ για το VIDEO εις βάρος του Κλοπ και της Λίβερπουλ
Ο πατέρας Κέρκεζ αποκάλυψε πως ο γιος του θα παίζει στη Λίβερπουλ
Θέλει να κάνει δικό της τον Φοφανά η Τσέλσι
Πάει Μπαρτσελόνα με τρελό συμβόλαιο ο Νίκο Γουίλιαμς
Προχωρημένες επαφές της Νάπολι με Νούνιες
Φουλάρει για Νίκο Γουίλιαμς Μπαρτσελόνα