«Μας πόνεσε, ναι... Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ομόνοια, πραγματοποίησε ο προπονητής της Αντβέρπ Μπριαν Πρίσκε, ο οποίος ανέφερε πως στόχος είναι να κερδίσουν με τρία γκολ ή αν χρειαστεί να περάσουν στα πέναλτι.

Όσα ανέφερε ο Μπριαν Πρίσκε, «δεν έχει να κάνει με την τακτική μας το γεγονός πως έχουμε δεχθεί τέσσερα γκολ, δεν έχει σχέση αν παίζαμε με τετράδα ή με πεντάδα. Είδα πολλά ατομικά λάθη. Λάθη που τιμωρούνται σε αυτό το επίπεδο. Μας πόνεσε, ναι. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια. Προσέξτε, δεν είναι κακή ομάδα η Ομόνοια. Το απέδειξε στο 2ο ημίχρονο».

Συνεχίζοντας είπε, «ξέρω πως γίνεται μεγάλος λόγος για την πεντάδα στην άμυνα. Πέρσι η ομάδα δέχθηκε 59 γκολ με τριάδα στην άμυνα. Για μένα δεν έχει σχέση το σύστημα ή η τακτική μας. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να αμύνονται με τον σωστό τρόπο. Ατομικά αλλά και ως ομάδα. Βλέπω αρκετή ποιότητα και εμπειρία σε αυτή την ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε με τετράδα. Οι Βινς και Ένγκελς έκαναν το ντεμπούτο τους. Ελπίζω όλοι να καταλάβετε πως ξεκινήσαμε τον αγώνα με επτά νέους παίκτες. Μας λείπει η ομοιογένεια.

Δεν εξαρτώνται όλα από τον Εγκεστεϊν. Δεν έχει σημασία αν σκοράρει, όλοι οι επιθετικοί θέλουν να σκοράρουν αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βάλουμε δυο γκολ. Είμαι πολύ σίγουρος ότι αύριο θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Θέλουμε να κερδίσουμε με τρία γκολ ή αν χρειαστεί να περάσουμε στα πέναλτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η μεταγραφή επτά εκατομμυρίων που βάζει σε σκέψεις για Λοΐζου

Δειτε Επισης

«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη
Ανακοίνωσε την ίδρυση εταιρείας η ΑΕΚ, σε επαφές με τρεις επενδυτές-Εξασφάλισε πέντε εκατ. ο Καραπαάκης
Περνά από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σταφυλίδης
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc