Κλειδώνει την πρόκριση και φουσκώνει τα ταμεία της με εκατομμύρια η Ομόνοια

Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η Ομόνοια, καθώς με ασπίδα το 4-2 του πρώτου αγώνα, βρίσκεται στο Βέλγιο, για να κλειδώσει την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Άντβερμπ, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, καλείται να αποδείξει ξανά την ανωτερότητά της απέναντι στους Βέλγους και να εξασφαλίσει την πρόκριση στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. 

Αναντίρρητα, το παιχνίδι για την ομάδα της Λευκωσίας, μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι Βέλγοι είναι πλήρως υποψιασμένοι πλέον για την ομάδα που έχουν απέναντί τους και θα διεκδικήσουν όσους περισσότερους χώρους γίνεται στο γήπεδο, για να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Νορβηγός τεχνικός Χένινγκ Μπεργκ, θα έχει στη διάθεσή του 23 ποδοσφαιριστές. 

Άπαντες στο στρατόπεδο των πρασίνων, γνωρίζουν ότι πρέπει να αποφύγουν τα εύκολα λάθη που θα τους στοιχίσουν στο τέλος της ημέρας και την πρόκριση. Τα δυο γκολ που έχει προβάδισμα η Ομόνοια, ασφαλώς και δύσκολα ανατρέπονται αλλά δεν είναι και ανέφικτο. Έτσι λοιπόν, όλα αυτά βρίσκονται στο μυαλό των ποδοσφαιριστών των πρασίνων, και είναι στοιχεία που θα προσεχθούν, ώστε να έρθει και η πολυπόθητη πρόκριση. 

Την ίδια ώρα, στο μυαλό των τριφυλλοφόρων, βρίσκονται και τα εκατομμύρια που θα καρπωθούν με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς είναι λεφτά που θα αποφέρουν σημαντικές ανάσες για τη συνέχεια αλλά και ενίσχυση. 

Οι πράσινοι μέχρι στιγμής εξασφάλισαν σίγουρα 2.940.000 ευρώ από τη συμμετοχή τους στο UEFA Conference League. 

Εάν η Ομόνοια, καταφέρει απόψε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, τότε καρπώνεται 3.630.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα Market Pool της UEFA. 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, έχει λάβει επίσης 380.000 λόγω της συμμετοχής της στον 2ο προκριματικό του UEFA Champions League.

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ