Παίρνει ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ Αθηνών ο Απόλλωνας

Ολοταχώς προς Απόλλωνα Λεμεσού ο Χρήστος Αλμπάνης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τσατάλη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Λεμεσού, για δανεισμό του 26χρονου εξτρέμ βρίσκεται η ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι οι δύο σύλλογοι θα δώσουν τα χέρια άμεσα.

Ο ύψους 1.87 μ. άσος αποκτήθηκε το 2018 από την «Ένωση», έπειτα από μια τριετία στον Απόλλωνα Σμύρνης,. αλλά δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα έως τώρα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τον αποκλεισμό των «κιτρινόμαυρων» από τη Βελέζ στα προκριματικά του Conference League έδειξε διάθεση να αποχωρήσει από την ομάδα και η λύση βρέθηκε με τη διαφαινόμενη παραχώρησή του στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Είχε φανεί τις τελευταίες ώρες ότι είναι πιθανόν να σημειωθούν εξελίξεις με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην ΑΕΚ, αλλά τον… πρόλαβε ο Αλμπάνης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη
Παπασταύρου για τις εκλογές της ΚΟΠ-«Θέλουμε την αλλαγή ή συνέχεια του κατεστημένου»
Διαιτητής στο Ρουμανία-Μαυροβούνιο ο Μενέλαος Αντωνίου
Οι τρεις πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του Super Cup
Έκλεισε Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ-Η διάρκεια του συμβολαίου του και οι συνεργάτες του