Τον τσάκωσαν να αφήνει κοκαΐνη-Χειροπέδες σε 36χρονο

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 36 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή, χρήση, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης μελών της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ο 36χρονος θεάθηκε σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού να τοποθετεί σε συγκριμένο σημείο, δύο νάιλον συσκευασίες που όπως διαπιστώθηκε, περιείχαν κοκαΐνη βάρους 202 γραμμαρίων περίπου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μήνυμα έκτακτης ανάγκης που... αγνοείται στην Κύπρο-Πότε μπαίνει στη ζωή μας

Ακολούθως, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ύποπτος, εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 210 γραμμαρίων περίπου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 11,545 ευρώ, καθώς και 955 τουρκικές λίρες. 

Ο 36χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό οκταημέρη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»