Από το «Μόνο ΑΠΟΕΛ» στο «Επέστρεψα στο σπίτι μου» ο Ουζόχο

Χαρούμενος που επιστρέφει στο σπίτι του δήλωσε ο Φράνσις Ουζόχο, μετά την ανακοίνωση της Ομόνοιας για τη μεταξύ τους συνεργασία. 

Σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 22χρονος κίπερ τόνισε την χαρά του για την επιστροφή του στο τριφύλλι.

Μάλιστα, κατά τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ, ο Ουζόχο δεν ήταν λίγες οι φορές που σε αναρτήσεις του ανέφερε «Μόνο ΑΠΟΕΛ». Ωστόσο, πλέον αφού άλλαξε στρατόπεδο και πλέον όπως είπε και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του. 

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 22χρονος διεθνής Νιγηριανός τερματοφύλακας, Φράνσις Ουζόχο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και τη σεζόν 2019-20, ενώ αγωνίστηκε, επίσης, στην Ανόρθωση και την Deportivo La Coruna. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Καλωσορίζουμε τον Φράνσις στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας