ΒΙΝΤΕΟ: Η απάντηση Κέρκεζ για το εάν η ΑΕΛ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα

Το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ενόψει της πρεμιέρας της ομάδας της Λεμεσού.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της λεμεσιανής ομάδας, ο Βόσνιος κόουτς κλήθηκε να απαντήσει και για το εάν η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

«Μετά την περσινή καλή χρονιά ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω. Είμαστε έτοιμοι και νομίζω θα κάνουμε καλή χρονιά. Είναι πλεονέκτημα ότι είμαι εδώ χρόνια, όμως πρέπει να αλλάζεις και κάποια πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου».

Σε ερώτηση πως περιμένει το νέο πρωτάθλημα, ο Βόσνιος κόουτς είπε ότι «θα είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα, θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Όλες οι ομάδες δυνάμωσαν. Μέχρι το τέλος θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Πέντε ομάδες θα πάνε στην Ευρώπη. Οι μικρές ομάδες βελτιώθηκαν και θα κάνουν καλό πρωτάθλημα, αυτό θα τους βοηθήσει όλους και ομάδες και παίκτες».

Όσον αφορά το αν η ομάδα το θα είναι εκεί μέχρι το τέλος για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ο Ντούσαν Κέρκεζ ανέφερε πως «θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος, γιατί όχι; Το ποδόσφαιρο δεν είναι να τρέχεις 100 μέτρα. Είναι μαραθώνιος».

Για το παιχνίδι με την Πάφο είπε ότι «κάθε ξεκίνημα είναι διαφορετικό και δύσκολο. Πάφος έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι δυνατό το παιχνίδι με την Πάφο, δύσκολο, θα τα δώσουμε όλα για να έχουμε καλό ξεκίνημα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου να τα δώσουμε όλα για ένα καλό ξεκίνημα».

 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης