Οι... μπηχτές του Νεκτάριου στον Πρόδρομο για Πουρσαϊτίδη

Έριξε το καρφί του ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο οποίος σε συνέντευξη του στην εκπομπή ΧΩΡΙΣ VAR της Cablenet αναφέρθηκε στην αποχώρηση Πουρσαϊτίδη.   

Όπως είπε, «ο κ. Πουρσαϊτίδης έλεγε ότι θα γίνονταν προσθήκες, ότι δεν ολοκληρώθηκε το ρόστερ και αυτό πρέπει να του πιστωθεί. Τους λόγους της αλλαγής προπονητή τους γνωρίζει η διοίκηση, αλλά είναι σκληρό για έναν προπονητή να φεύγει από την 1η αγωνιστική. Ο Σάββας έκανε καλή δουλειά πέρσι σε μια δύσκολη περίοδο για το ΑΠΟΕΛ και δεν είναι σωστό να μηδενίζεται η προσπάθεια. Από την άλλη η διοίκηση, μέχρι να φτάσει στην απόφαση να αλλάξει προπονητή θα… ζύγισε όλα τα δεδομένα και δεν θα αποφάσισε μόνο από ένα παιχνίδι».

Αναφορικά με τον διάδοχο του Πουρσαϊτίδη, Σωφρόνη Αυγουστή, ανέφερε πως «πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του Σωφρόνη. Άρχισε από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα, ανέλαβε την ανδρική ομάδα με επιτυχίες στην Ευρώπη. Με την εμπειρία του είναι σε θέση να καθοδηγήσει το ΑΠΟΕΛ. Όλοι ξέρουν πως θέλει να αγωνίζεται, ενίσχυσε το προπονητικό τιμ με τον κ. Παπαπαναγή και εξαρτάται από την δουλειά τους. Η απόδοση λέει κάτι, για έναν προπονητή μετρά περισσότερο η απόδοση, αλλά όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Μια ομάδα μεγάλη για να πετύχει πρέπει στις μέρες που δεν είναι καλή να βρίσκει τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα. Εκεί είναι το μυστικό της κατάκτησης τίτλων. Το ΑΠΟΕΛ στην 2η αγωνιστική είχε προσανατολισμό και έβαλε πίεση. Ο Νατέλ είναι σημαντική προσθήκη. Ποδοσφαιριστές ικανοί υπάρχουν, αλλά πρέπει να δείξουν στο γήπεδο ότι είναι πολύ καλή ομάδα».

Δειτε Επισης

Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»