Η Χεορχίνα γίνεται... μάστορας στο σπίτι για να μην τραυματιστεί ο Κριστιάνο

Για τον αγαπημένο της Κριστιάνο Ρονάλντο και για τη ζωή στο σπίτι μαζί του μίλησε η Χεορχίνα Ροντρίγκες, η οποία αποκάλυψε ορισμένες από τις συνήθειες του ζευγαριού.

Η σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δεν τον αφήνει να αλλάξει ούτε τις λάμπες στο σπίτι για να τραυματιστεί και να μην χάσει δυνάμεις.

"Ο Κριστιάνο είναι σούπερ μπαμπάς και ο καλύτερος σύζυγος που θα μπορούσα να είχα ονειρευτεί. Αλλά δεν μαγειρεύει. Δεν τον αφήνω. Μετά την πρωινή προπόνηση, του αξίζει να έχει ένα έτοιμο πιάτο στο τραπέζι του. Έχουμε σεφ αλλά μερικές φορές μαγειρεύω κι εγώ. Η αλλαγή μιας λάμπας στο σπίτι μας είναι αδύνατη, καθώς έχουμε ψηλά ταβάνια.

Αν ήσουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα άλλαζες μια λάμπας που είναι 6μ. από το έδαφος; Καλύτερα όχι. Φρόντισε και αφιέρωσε τον εαυτό σου για να κάνεις το καλύτερο που μπορείς. Δεν αφήνω τον Κριστιάνο Ρονάλντο για να μην πάθει κάτι. Φροντίζω εγώ για τα υπόλοιπα του σπιτιού. Τα καταφέρνω όλα. Μου αρέσει να φροντίζω το σπίτι μου και την οικογένειά μου", ανέφερε η Χεορχίνα Ροντρίγκες στη "Sun".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ
Επαναρχίζουν τα προκριματικά της Ευρωπαϊκής Ζώνης για το Μουντιάλ 2026
Τον νέο της προπονητή έκλεισε η Αταλάντα
Οι δέκα ομάδες που εξασφάλισαν θέση στα τελικά του Μουντιάλ 2026
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκτά τον τίτλο του «Σερ» από τον βασιλιά Κάρολο
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που... σημάδεψε η Γουάντα Νάρα-Από τον Μαραντόνα στον Χακίμι
Η υπερηχητική Ισπανία πήρε τη ματσάρα με τη Γαλλία και έκλεισε ραντεβού στον τελικό του Nations League