ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο... Απολλωνίστας Μάγκλιτσα μάτωνε τα γαλαζοκίτρινα δίχτυα

Αντιμέτωπος με την... πρώην του ομάδα θα τεθεί ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Άντον Μάγκλιτσα, στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στους γαλαζοκίτρινους και τον Απόλλωνα, στο Τσίρειο στάδιο. 

Ο Κροάτης φορ πραγματοποίησε ντεμπούτο με τον σύλλογος της Λευκωσίας, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ σήμερα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Σωρόνης Αυγουστή να τον ρίξει στη μάχη από την αρχή.

Ο 29χρονος άσος, στην προηγούμενη του θητεία του στο νησί μας με την φανέλα του Απόλλωνα, σκόραρε έξι γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, σε επτά αγώνες.

Συγκεκριμένα, το πρώτο γκολ ήρθε το 2016 στην ισοπαλία των δύο ομάδων με σκορ 2-2, στο ΓΣΠ, όταν ο Μάγκλιτσα άνοιξε το σκορ στο 22'.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Κροάτης επιθετικός σκόραρε δύο γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Το ένα ήταν στη μεγάλη νίκη με 4-0 στο ΓΣΠ, ενώ το δεύτερο ήταν την ίδια χρονιά, στο Τσίρειο στάδιο, όταν ο Απόλλωνα ηττήθηκε με 2-1 από τους γαλαζοκίτρινους. 

Επιπλέον, το τρίτο γκολ ήρθε την ίδια χρονιά, όταν ο Μάγκλιτσα έβαλε μπροστά στο σκορ τον Απόλλωνα στο 43', σε αναμέτρηση που η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε 2-0 το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Την ίδια χρονιά, ο 29χρονος στην εντός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί του ΑΠΟΕΛ με σκορ 4-2, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο παιχνίδι, ενώ το τελευταίο για τον Κροάτη ήρθε στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-1, στο ΓΣΠ, σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Με την αναμέτρηση στο Τσίρειο και το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, μένει να δούμε αν o Mάγκλιτσα σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, σε ένα ματς ιδιαίτερο για τον ίδιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παπασταύρου για Κούμα-«Δεν είπε γιατί αποχωρεί, έχω κάποια άτομα υπόψιν μου που είναι ηθικοί»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες