Ξεσπούν οι κυνηγοί-«Στοχεύονται άδικα και αβάσιμα ως υπαίτιοι για πυρκαγιά»

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου και Διατήρησης Άγριας Ζωής αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως "για μια ακόμα φορά οι κυνηγοί στοχεύονται άδικα και αβάσιμα και δακτυλοδείχνονται από δημοσιεύματα ως υπαίτιοι για ξέσπασμα πυρκαγιάς".

"Είναι με μεγάλη λύπη που βλέπουμε ότι, στον βωμό της ικανοποίησης μιας μερίδας της κοινωνίας που εμμονικά διακατέχεται από αντικυνηγετικά συναισθήματα, ούτε και από τη βάσανο της κοινής λογικής δεν γίνεται προσπάθεια να περάσει το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων αυτών", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Αναφέρεται ακόμη πως "οι βιότοποι της Κύπρου αποτελούν το δεύτερο σπίτι των κυνηγών και η καταστροφή τους στεναχωρεί και επηρεάζει τους κυνηγούς περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα της Κύπρου" και πως "δεν υπάρχει ίχνος λογικής πίσω από την υποστήριξη της θεωρίας ότι μια πυρκαγιά είναι ηθελημένο έργο κυνηγού".

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της απονομής του κυπέλλου στην ΑΕΚ-Στον ουρανό το τρίτο τρόπαιο των Λαρνακέων
Κυπελλούχος Κύπρου η ΑΕΚ-Λύγισε την Πάφο στα πέναλτι με ήρωα τον Αλομέροβιτς
Διψά για το κύπελλο ο Μπεργκ-«Επιτυχημένη ούτως η άλλως η χρονιά» το μήνυμα Καρσέδο
Δεν ενημέρωσε το κράτος το Τμήμα Κριτηρίων για τις ομάδες που δεν πλήρωσαν-Νέα συνάντηση την Παρασκευή
Εξήγγειλε αναβάθμιση του Στέλιος Κυριακίδης και άλλα τρία έργα ο Πρόεδρος-«Ο Άγιος Βασίλης ήρθε πιο νωρίς»
ΒΙΝΤΕΟ: Με γκολάρες λύγισε την ΑΕΚ και τέλειωσε θριαμβευτικά το πρωτάθλημα η Πάφος
Σφήγγα για τους επενδυτές ο Πετεβίνος-«Θα υπάρχει τοποθέτηση από τον πρόεδρο»
BINTEO: Θυμήθηκε τα πέτρινα χρόνια της Πάφου ο Πρόεδρος-Διπλωματική απάντηση για κυπελλούχο και Euroleague
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»