Συζητά την επέκταση της Λίγκας εκτός Ευρώπης η Premier League

Την μεταφορά αλλά και την επέκταση των αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος σε άλλες χώρες μέσα στο καλοκαίρι σκέφτεται η Premier League.

Το ενδεχόμενο να υπάρξει επέκταση των αγώνων της Premier League και σε άλλες χώρες μέσα στο καλοκαίρι εξετάζει η Premier League.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η συνδρομητική ιστοσελίδα «the Athletic» υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των συλλόγων της Premier League, σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, η οποία έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.

Σε αυτή συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς αγώνων, σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία. Απώτερος σκοπός της κίνησης αυτής, δεν είναι άλλος από την εξάπλωση, το κέρδος για το προϊόν, αλλά και το brand που θα αποφέρει απίστευτα έσοδα στις ομάδες, όπως είχαν υπολογιστεί και πριν  από μία δεκαετία.

Τότε πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής ήταν ο Ρίτσαρντ Σκάνταμορ και αυτό το οποίο είχε συζητηθεί ήταν το ενδεχόμενο διεξαγωγής μιας 39ςη αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η οποία θα γινόταν εκτός Αγγλίας, με την κάθε ομάδα να λαμβάνει 5 εκατομμύρια λίρες για κάθε αγώνα.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Προανήγγειλε παραμονή με νέα επική ατάκα ο Ποστέκογλου
Ο Σιμεόνε πιέζει την Ατλέτικο για την απόκτηση του Ρομέρο
Record: «Πρόταση για τον Πέδρο Αμαδόρ ο Παναθηναϊκός»
Φλέγεται ο ιταλικός Νότος για το 4ο πρωτάθλημα της Νάπολι
Έγραψε ιστορία ο Κόντε: Έγινε ο πρώτος προπονητής που κατακτά scudetto με τρεις διαφορετικές ομάδες!
Στα ραντάρ του Άγιαξ ο Κοτάρσκι
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Αντσελότι
BINTEO: Ο Μέσι αποκάλυψε το αγαπημένο γκολ της καριέρας του
Η Ρεάλ θέλει να κλείσει το next big thing της Αργεντινής
Μπλαουγκράνα έως το 2028 ο Ραφίνια