Τούρκος πρώην ποδοσφαιριστής πυροβόλησε και σκότωσε άλλον οδηγό για... προτεραιότητα

Σοκαρισμένη η Τουρκία από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός πολίτη και τον τραυματισμό τεσσάρων από πυροβολισμούς πρώην ποδοσφαιριστή. Ο Σεζέρ Οζτούρκ, πρώην παίκτης της Φενέρ, της Μπεσίκτας και της Λεβερκούζεν πυροβόλησε και σκότωσε τον Χαλίμ Ιμπραχίμ έπειτα από... διαφωνία που είχαν για την προτεραιότητα σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Ο πρώην παίκτης της Φενέρ και ο συνοδηγός είχαν έντονη λογομαχία με τους επιβάτες ενός άλλου αυτοκινήτου.

Στον καυγά που ακολούθησε, βγήκαν μαχαίρια, ο συνοδηγός φέρεται να ήρθε στα χέρια με τον 24χρονο Χαλίλ και ο Οζτούρκ πυροβόλησε από το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Ο Χαλίμ Ιμπραχίμ, πατέρας δυο παιδιών έπεσε νεκρός από τις σφαίρες, ενώ ο πατέρας του, ο αδελφός του και δυο φίλοι του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία, ενώ ο φίλος του φέρεται να παραδόθηκε στην αστυνομία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στα ραντάρ του Άγιαξ ο Κοτάρσκι
Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Αντσελότι
BINTEO: Ο Μέσι αποκάλυψε το αγαπημένο γκολ της καριέρας του
Η Ρεάλ θέλει να κλείσει το next big thing της Αργεντινής
Μπλαουγκράνα έως το 2028 ο Ραφίνια
Προχωρημένες οι επαφές της Λεβερκούζεν με τον Τεν Χαχ
Το μήνυμα του Ρονάλντο στον Μόντριτς-«Τιμή μου που μοιραστήκαμε τόσες στιγμές στη Ρεάλ»
Αυτό το σκουντέτο θα το ράψει η Νάπολι ή η Ίντερ;
Η Μπάγερν πουλάει τον winger Σαραγόσα, που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, ζητώντας 18 εκατ. ευρώ
Σκάνδαλο στην Ισπανία-Παίκτης της Σεβίλλης κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό