Έριξε το... καρφί του ο Τιμούρ-«Μπήκαμε με την αξία μας και όχι από την πίσω πόρτα»
18:51 - 29 Σεπτεμβρίου 2021

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γάνδη, μίλησε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.
«Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, πιστεύω όμως ότι έχουμε και εμείς μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το παιχνίδι».
Ποιο είναι το πρόβλημα που η ομάδα δεν τα πηγαίνει τόσο καλά: «Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία και εδώ που φτάσαμε είναι επίτευγμα και αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Μπήκαμε με την αξία μας και όχι από την πίσω πόρτα. Για να παίξεις ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχουν καλές συνθήκες και αυτές δεν είναι ιδανικές. Δεν είναι το ίδιο όταν παίζεις στην Κύπρο με το να παίζει στην Ευρώπη. Χάσαμε δύο παιχνίδια και δεν νομίζω ότι έπρεπε να χάσουμε, νομίζω θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι που φτάσαμε ως εδώ».
Για τις πιθανότητες της Ανόρθωσης να προκριθεί από τον όμιλο: «Δεν θέλω σκέφτομαι τόσο μακριά, προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο το καλύτερα γίνεται. Νομίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά. Για μένα δεν θα είναι έκπληξη αν κερδίσουμε, αύριο έχουμε έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στον όμιλο μας. Ελπίζω ο αγωνιστικός χώρος να είναι καλός και να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο».