Να διώξει τον προβληματισμό θέλει η Ομόνοια-Κλειδί το ματς με Καραμπαχ

Σκιά του καλού της εαυτού παραμένει η Ομόνοια, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έχασε δύο βαθμούς απέναντι στην Πάφο και ταυτόχρονα προβλημάτισε με την εικόνα της.

Η ομάδα της Λευκωσίας, σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα μετρά μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία, αλλά περισσότερο προβληματισμό προκαλεί παρουσία της στο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων, δεν δείχνουν φρεσκάδα, δυσκολεύονται να κερδίσουν μονομαχίες και ακόμη περισσότερο να δημιουργήσουν παιχνίδι.

Σαφώς και η απουσία βασικών παικτών, επηρέασε αρκετά το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, ωστόσο δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση δικαιολογία.

Παράλληλα, ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει να δει μια ομάδα ορεξάτη και με φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο, μια ομάδα που έχει να δει από τον αγώνα με την Άντβερπ στο ΓΣΠ.

Είναι γεγονός, ότι η Ομόνοια δεν παρουσιάζει το ποδόσφαιρο που αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες της και αυτό αποδεικνύεται από τα τελευταία παιχνίδια.

Οι πράσινοι, πλέον, είναι αναγκασμένοι να στρέψουν τα βλέμματα τους στον αγώνα με την Καραμπάχ, ο οποίος θα διεξαχθεί για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Το παιχνίδι κόντρα στους Αζέρους αποτελεί κλειδί για την Ομόνοια, αφού με ενδεχόμενη νίκη της πάει στου τέσσερις βαθμούς και αφήνει πίσω της την Καραμπάχ στον ένα.

Επιπλέον, μια νίκη στον αγώνα της Πέμπτης θα δώσει ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ταυτόχρονα ηρεμία στον κόσμο της.

Γι’ αυτό εάν η Ομόνοια θέλει να πιστεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και να αποκτήσει ψυχολογία καλείται να πάρει το παιχνίδι κόντρα στην Καραμπάχ, το οποίο μόνο εύκολο δεν θα είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»