Κορυφώνεται η αγωνία των γαλαζοκιτρίνων για ενίσχυση στη θέση που πονά ο ΑΠΟΕΛ

Ο απόηχος της πρόσληψης του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ δεν έχει ακόμα κοπάσει, ωστόσο την ίδια ώρα αρκετοί φίλοι των γαλαζοκιτρίνων πέραν από το θέμα προπονητή, τον Σκουφέτ και τον Νατέλ ανέμεναν πως η ομάδα τους θα ανακοίνωνε και έναν κεντρικό αμυντικό.

Κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ και σήμερα κλείνει το παράθυρο για άνεργους ποδοσφαιριστές, έτσι η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για το κεφάλαιο στόπερ.

Είναι γεγονός και φάνηκε και στην πρεμιέρα απέναντι στην Πάφο ότι ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει θέματα στο αμυντικό κομμάτι. Έτσι η ιδανική επιλογή, πέραν από τους Βινίσιους, Σάντος, Σάβιτς και Καρώ που υπάρχουν στο υφιστάμενό ρόστερ είναι έστω και τώρα να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός.

Και συγκεκριμένα ένα στόπερ ηγέτη, ο οποίος με τις ικανότητες του να μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά και τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ τους ενισχύθηκαν αρκετά σε όλες τις θέσεις, σε μια προσπάθεια η ομάδα να επανέλθει στην κορυφή. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως ο σύλλογος της Λευκωσίας, για την ώρα, δείχνει στη συγκεκριμένη θέση να πονάει.

Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας αποκτήθηκαν για τα δεξιά οι Τσεμπάκε και Μιντίκκης, ενώ στα αριστερά υπάρχουν οι επιλογές τον Ζαμπάλα και Γουήλερ.

Με αυτά τα δεδομένα, οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων, δικαίως αγωνιούν και ανησυχούν για την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού.

Παράλληλα, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να εξετάσει αναλυτικά το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και αν λάβει τις δικές του αποφάσεις. Ο Κύπριος τεχνικός έχει χρόνο στη διάθεση του μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο πλέον χρόνος για τον ΑΠΟΕΛ είναι χρήμα…

Δειτε Επισης

«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι