Ο Αντετοκούνμπο πήγε για ψώνια και χάρηκε επειδή... δεν τον αναγνώρισε κανείς

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να κάνει κάτι απαραίτητα ψώνια σε παντοπωλείο στο Μιλγουόκι αργά το βράδυ και μοιράστηκε στην εμπειρία του μέσω twitter, λέγοντας ότι δεν τον αναγνώρισε κανεις, κάτι που τον έκανε να χαρεί.

Η όψη ενός τύπου με ύψος 2.11 μέτρα και κουκούλα να μπαίνει σε ένα παντοπωλείο για να ψωνίσει συνήθως τραβάει την προσοχή. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ωστόσο κατάφερε να περάσει απαρατήρητος σε ένα κατάστημα στο Μιλγουόκι, κάτι που φαίνεται ότι τον ενθουσίασε.

Ο "Greek Freak" μοιράστηκε την εμπειρία του μέσω twitter, γράφοντας αρχικά ότι "το να πηγαίνω σε ένα παντοπωλείο αργά το βράδυ ίσως είναι το πιο χαλαρωτικό πράγμα που έχω κάνει", για να προσθέσει στην συνέχεια ανεβάζοντας μία φωτογραφία του μέσα από το κατάστηκα ότι "κανείς δεν με αναγνώρισε!!"

 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τερματοφύλακας στην Αργεντινή την είδε… Μέσι και το πλήρωσε με γκολ
ΒΙΝΤΕΟ: «Κυρίαρχος» στο bottle flip challenge της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Η Ντάρια Κασάτκινα θα αγωνίζεται πλέον για την Αυστραλία-Εγκατέλειψε τη Ρωσία
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση στην αποστολή από οπαδούς της ΑΕΛ καταγγέλλει ο Ηρακλής
Αντετοκούνμπο απαντά στον ΛεΜπρόν: «Θα είχα μάλλον 275 πόντους στα 70s, αλλά άδικη η σύγκριση δύο εποχών»
Ενεπλάκη σε τροχαίο παίκτης του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα-Δεν υπήρξε τραυματισμός
Χάαλαντ: Η μασκότ της Σίτι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ισχυριζόμενη ότι τη χτύπησε
Παναθηναϊκός: Φίλαθλος έπαθε επιληπτικό επεισόδιο, τον έσωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας
Ο Πρόεδρος της FIFA συγχαίρει τις Apollon Ladies
Λουλούδια από Σλούκα και Αλβέρτη για τον Φιλόπουλο (pics&vid)