Η τοποθέτηση της Μαλέσκου για τη φυγή του Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» και μεταξύ άλλων, απάντησε για τον Μάριο Χεζόνια και την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Love it, δέχτηκε πολλά υβριστικά μηνύματα.

«Δεν φέρω ευθύνη που έφυγε από τον Παναθηναϊκό. Αν και κατηγορήθηκα πάρα πολύ στα social media, τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα που δεν προλάβαινα να σχολιάζουν και να προλαβαίνω να σβήνω και εγώ. Λες και έφταιγα ή σαν να οφειλόταν σε μένα μια απόφαση. Σε καμία περίπτωση. Αποποιούμαι της ευθύνης γιατί μοιραία δεν είχα κάνει κάτι» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι φήμες για το φλερτ ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον μπασκετμπολίστα ξεκίνησαν, όταν εκείνος έκανε like σε φωτογραφία της, με την ίδια να τον κάνει follow από το προφίλ στο Instagram του σκύλου της.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τερματοφύλακας στην Αργεντινή την είδε… Μέσι και το πλήρωσε με γκολ
ΒΙΝΤΕΟ: «Κυρίαρχος» στο bottle flip challenge της Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
Η Ντάρια Κασάτκινα θα αγωνίζεται πλέον για την Αυστραλία-Εγκατέλειψε τη Ρωσία
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση στην αποστολή από οπαδούς της ΑΕΛ καταγγέλλει ο Ηρακλής
Αντετοκούνμπο απαντά στον ΛεΜπρόν: «Θα είχα μάλλον 275 πόντους στα 70s, αλλά άδικη η σύγκριση δύο εποχών»
Ενεπλάκη σε τροχαίο παίκτης του Παναθηναϊκού στη Γλυφάδα-Δεν υπήρξε τραυματισμός
Χάαλαντ: Η μασκότ της Σίτι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ισχυριζόμενη ότι τη χτύπησε
Παναθηναϊκός: Φίλαθλος έπαθε επιληπτικό επεισόδιο, τον έσωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας
Ο Πρόεδρος της FIFA συγχαίρει τις Apollon Ladies
Λουλούδια από Σλούκα και Αλβέρτη για τον Φιλόπουλο (pics&vid)