Αδιανόητη τρέλα για Ρονάλντο-Το τεράστιο ποσό από πωλήσεις της φανέλας του

Αδιανόητη τρέλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέσα σε διάστημα 12 ωρών οι πωλήσεις της φανέλας του Πορτογάλου αστέρα, έφτασαν τα 37,5 εκατομμύρια ευρώ!

Χαμός για μία φανέλα του Ρονάλντο. Ο 36χρονος επιθετικός θα έχει ξανά το ιστορικό «7» στην πλάτη του, έχοντας επιστρέψει έπειτα από 12 χρόνια, καθώς είδε τον Έντισον Καβάνι να του «χαρίζει» τον αγαπημένο του αριθμό.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» από την πλευρά τους, οι οποίοι έκαναν δικό τους τον Ρονάλντο έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν αρχίσει ήδη την απόσβεση αυτής της σπουδαίας αλλά και κοστοβόρας μεταγραφής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Lovethesales», οι πωλήσεις της φανέλας του Ρονάλντο έφτασαν τα 37,5 εκατομμύρια ευρώ, τις πρώτες 12 ώρες, που ανακοινώθηκε ότι ο Πορτογάλος άσος θα έχει το νούμερο «7» στην πλάτη του. Αν συνεχιστούν οι πωλήσεις με αυτόν τον ρυθμό τότε δεν αποκλείεται η φανέλα του Ρονάλντο να γίνει η πιο περιζήτητη φανέλα όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ιδιοκτήτης ομάδας ο Μούσα Ντεμπελέ
Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία-Μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα
«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Τσάβι Σίμονς»
Τρόλαραν τη Λιόν οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν
Θρίλερ ο τίτλος στη Serie A ανάμεσα σε Ίντερ, Νάπολι–Πιθανό το μπαράζ!
Πένθος και στη Serie A για τον Πάπα Φραγκίσκο–Αναβλήθηκε η αγωνιστική
Ηγέτες από κούνια και μέχρι τη… σύνταξη-Η 11αδα που εχει νικήσει τον χρόνο
Γαλλική Ομοσπονδία για το Σεντ Ετιέν-Λιόν: «Οι διαιτητές αξίζουν σεβασμό»
Νέο δημοσίευμα: «Ο Αντσελότι είναι έτοιμος για τη Βραζιλία»
Οι «μπεργκαμάσκι» έκαναν νέα ζημιά στην Μίλαν