Βόμβα στην ΕΠΟ-Παραιτείται ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του 2004 αποχωρεί από την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας και Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Ζαγορακης, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 

Η είδηση μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» και οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται από το περιβάλλον του, καθώς ο «Ζαγόρ» φέρεται πράγματι να έχει αποφασίσει ότι αποχωρεί από τη θέση του επικεφαλής της ΕΠΟ. Κάτι που που αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες, ενδεχομένως κι αύριο. Η σκέψη άλλωστε από τον παλαίμαχο άσο υπήρχε εδώ και ημέρες. 

Όσο για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη -οριστική όπως όλα δείχνουν- απόφαση, φαίνεται πως είναι το γενικότερο εχθρικό κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το βάρος της ευθύνης το οποίο φάνηκε πολύ μεγάλο για τον ίδιο, με τον παλαίμαχο άσο να επιθυμεί να σώσει την υστεροφημία του και να μη συνδέσει το όνομά του με όσα συμβαίνουν.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δειτε Επισης

Σπουδαίο break με Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 2-2 για την Οκλαχόμα απέναντι στους Πέισερς
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
«Δεν σκέφτομαι καν τη McLaren, δύσκολο να κερδίσουμε και τη Mercedes»
Ψάχνεται για Βαγιανίδη η Ρόμα-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την πίεση για να κάνει δικό του τον Νίκο Ρογκαβόπουλο
Παρά τα σκαμπανεβάσματα έκανε το 2-0 στα ημιτελικά της Liga Endesa η Ρεάλ
Η Μονακό προσφέρει μία νέα ευκαιρία στον Πογκμπά-Kοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές
Πύραυλος έπεσε στην πολυκατοικία που μένει ο Δημήτρης Ιτούδης στο Τελ Αβίβ
Νυμφεύτηκε την αγαπημένη του και μπήκε στο πάρτι υπό τους ήχους του «FORZA AEKάρα» o Mάνταλος
Ο Ράσελ επιβεβαίωσε την ταχύτητα της Mercedes στον Καναδά με τον πρώτο χρόνο στο FP2