Η ατάκα του Μπεργκ για την ανανέωση Λανγκ-Πώς απάντησε για πιθανές μεταγγραφές

Για το ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα, την ανανέωση της συνεργασίας του Άνταμ Λανγκ, αλλά και το ενδεχόμενο να προκύψουν μεταγγραφικές κινήσεις εντός Ιανουαρίου στην Ομόνοια, μίλησε ο Χένινγκ Μπεργκ.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας, ο προπονητής της ομάδας ξεκαθάρισε ότι μεταγγραφές θα γίνουν μόνο εάν προκύψει μία εξαιρετική ποδοσφαιρική περίπτωση.

Αρχικά, αναφορικά με το ντέρμπι στη Λεμεσό κόντρα στον Απόλλωνα την Κυριακή, ο προπονητής των πράσινων ανέφερε ότι «περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα, όπως κάθε φορά. Έχουν καλή σεζόν μέχρι τώρα, είναι καλή ομάδα, άρα θα είναι δύσκολος αγώνας. Την ίδια ώρα είμαστε μια καλή ομάδα και εμείς οπότε ανυπομονούμε για τον αγώνα. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε καλά απέναντι στον Απόλλων. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να σιγουρευτούμε ότι θα είμαστε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο. Αν είμαστε, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Όσον αφορά στην εμφάνιση της Ομόνοιας κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε ότι «δείξαμε καλή νοοτροπία, καλή ποιότητα, κάναμε πολλά καλά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Το να κερδίσουμε 1-0 ήταν σημαντικό. Θεωρώ η διάθεση και νοοτροπία μας ήταν πολύ καλή».

Ο Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Νικόλας Παναγιώτου ψηφίστηκε MVP για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που παίζει όλο και περισσότερο. Πέρσι έκανε κάποιες συμμετοχές και τα πήγε καλά, αυτή τη χρονιά κάνει περισσότερες και επίσης τα πάει καλά. Συνεχίζει να βελτιώνεται, δουλεύει καλά στην προπόνηση, θέλει να μάθει, θέλει να γίνει καλύτερος, δείχνει ότι έχει γίνει καλύτερος και βελτιώνεται, κάτι που είναι πολύ καλό που το βλέπω».

Αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Λανγκ, ο προπονητής των πράσινων επεσήμανε πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Ο Άνταμ είναι ένας πολύ καλός κεντρικός αμυντικός και σημαντικός παίκτης για εμάς. Είναι σε καλή ηλικία και μπορεί να παίξει για πολλά χρόνια. Ένας πολύ σταθερός αμυντικός. Για εμάς το να τον έχουμε αυτή την περίοδο είναι πολύ καλό».

Όσον αφορά στην μεταγγραφική δραστηριότητα της ομάδας, ο κ. Μπεργκ τόνισε πως «είναι απλά μια κανονική δουλειά, όπως προγραμματίζαμε πριν ανοίξει το μεταγγραφικό παράθυρο. Φέρνουμε μόνο ποδοσφαιριστές αν βρούμε παίκτες που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε, μέσα στα όρια και τον προϋπολογισμό μας. Αν βρούμε, όπως κάθε άλλο Σύλλογο, θα κάνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε παίκτη που δεν είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και αν βρούμε κάποιον ίσως κάνουμε κάτι, αν όχι θα συνεχίσουμε με το καλό σύνολο που έχουμε εδώ».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας