Πήρε το ντέρμπι του μίσους η Μπέτις

Με μία μέρα… καθυστέρηση, η Μπέτις πήρε το ντέρμπι της οργής απέναντι στην Σεβίλλη (2-1) και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa Del Rey.

To «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» ήταν άδειο, χωρίς φωνές, παλμό και ένταση. Είχε φροντίσει για αυτό ο ανόητος που άνοιξε το κεφάλι του Ζοάν Χορδάν και οδήγησε σε διακοπή το ντέρμπι της Σεβίλλης για το Copa Del Rey στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε μία μέρα μετά, αλλά οι παίκτες ήταν εμφανώς ξενερωμένοι από όσα έγιναν το βράδυ της Σαββάτου. Στην πραγματικότητα, η Σεβίλλη δεν εμφανίστηκε σχεδόν ποτέ στο γήπεδο και οι βερδιμπλάνκος που εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πήραν την νίκη πρόκρισης.

Το γκολ του Χουάνμι (44’) ακυρώθηκε ορθώς μέσω VAR για οφσάιντ, όμως η υπεροχή της Μπέτις μετουσιώθηκε σε πρόκριση στην επανάληψη. Ο Σέρχιο Κανάλες ήταν ο λυτρωτής για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι (73’, 2-1), που πέρασε στα προημιτελικά του Copa Del Rey, εκεί που περιμένουν ήδη  Μαγιόρκα, Κάντιθ, Ράγιο Βαγεκένο, Βαλένθια, Μπέτις, ενώ εκκρεμούν οι αναμετρήσεις: Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αθλετικ Μπιλμπάο.

Δειτε Επισης

Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό-Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και ποιους ψάχνουν
Είπε το «ναι» ο Γκρεγκ Τέιλορ- Tι αναφέρουν τα μέσα της Σκωτίας
Ανανεώνει με τη Ρεάλ και βάζει... στην τσέπη 100 εκατ. ευρώ o Βινίσιους
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
«Ο Μιλουτίνοφ συμφώνησε με την Αρμάνι, κλείνει Μπούκερ ο Ολυμπιακός»
Αποκάλυψε τις σκέψεις για το μέλλον του μετά τον τελικό ο Κριστιάνο
Η ομάδα που ετοιμάζει πρόταση βόμβα για τον Μορόν
Τελειώνει η μεταγραφή του Ουναΐ στην Μπράιτον-Έριξαν δίκτυα στο ελληνικό παζάρι οι Άγγλοι