Οδεύει προς το τέλος το σήριαλ Σαρφό με happy end γαλαζοκίτρινο

Kαθοριστικές οι επόμενες ώρες για το μέλλον του Κίνγκσλει Σαρφό, καθώς εκτός απρόοπτου, αναμένεται να μετακομίσει στον Αρχάγγελο. 

Μετά το ναυάγιο με την ΑΕΚ, τα δεδομένα άλλαξαν και ο 25χρονος άσος βρίσκεται μια ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ, αφού οι γαλαζοκίτρινοι φαίνεται πως ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο ΑΠΟΕΛ, αναμένεται να αποκτήσει τον Σαρφό με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ μάλιστα ο Γκανέζος άσος είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Λευκωσίας. 

Εντός των επόμενων ωρών θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις, επί του θέματος, ενώ δεν αποκλείεται ο σοβαρός τραυματισμός του Λουντεμό, να τον αφήσει εκτός ρόστερ και έτσι τη θέση το να πάρει ο Σαρφό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο τραυματισμός του Λουντέμο δείχνει τρίτη μεταγραφή-Ξανά στο προσκήνιο ο Σαρφό

Παράλληλα, φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Πρόδρομο Πετρίδη και Χριστόφορο Τορναρίτη είχαν θετική κατάληξη και έτσι ο Γκανέζος θα αποτελέσει την τρίτη χειμερινή προσθήκη για τον ΑΠΟΕΛ, μετά τους Έσελινγκ και Πέδρο, 

Σημειώνεται ότι, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»