Oπαδοί επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας

Aπό τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το τέλος του ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας, ανάμεσα στους οπαδούς τους δύο ομάδων, επίθεση δέχθηκαν και οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων.   

Όπως καταγγέλθηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας της Λευκωσίας, τρεις ποδοσφαιριστές της δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς. Πρόκειται για τους Ντίσκερουντ, Μπασιρού και Τσέποβιτς.

Συγκεκριμένα, οι τρεις παίκτες, κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο και κατευθυνόμενοι προς τα αυτοκίνητα τους, δέχθηκαν επίθεση.

Μάλιστα, κατά την αποχώρηση του λεωφορείου των πρασίνων από τα στάδιο της Λάρνακας, χρειάστηκε αστυνομική συνοδεία από περιπολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένταση, συμπλοκές και δακρυγόνα μετά το Ανόρθωση-Ομόνοια

Στην Ομόνοια είναι ενοχλημένοι μετά από αυτό περιστατικό και αναμένεται να τοποθετηθούν επί του θέματος με επίσημη ανακοίνωσή.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας