Μια... ανάσα από τη Μπαρτσελόνα ο Μοράτα

Δεδομένο θεωρούν στην Ισπανία ότι ο Αλβάρο Μοράτα, αυτή κιόλας την εβδομάδα, θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.   

Οπως αναφέρει η εφημερίδα της Μαδρίτης «As, η οποία επικαλείται  πηγές πολύ κοντά στις συζητήσεις, η συμφωνία έχει «κλείσει» στο 95% και απομένουν μόνο ασήμαντες λεπτομέρειες για να  μετακινηθεί ο Ισπανός διεθνής της Γιουβέντους στη Μπαρτσελόνα. 

Οι Καταλανοί φέρονται σε συμφωνία τόσο με τη Γιουβέντους (αγωνίζεται ως δανεικός) όσο και με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία θα συμφωνηθεί η μελλοντική οψιόν αγοράς. 

Με τη Μπαρτσελόνα ο 29χρονοςΜοράτα θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών και η παρουσίασή του έχει ήδη προγραμματιστεί για την Τετάρτη, ημέρα  του αγώνα Κυπέλλου με τη Λινάρες. 

Έτσι, ο Μοράτα θα είναι διαθέσιμος στον Τσάβι για το Σούπερ Καπ εναντίον της Ρεάλ στις 12 Ιανουαρίου.

Δειτε Επισης

Ο Κρίστιαν Κίβου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ίντερ
Δεν ξεχνά την τέχνη του ο Τότι-Πέτυχε γκολ από το κέντρο του γηπέδου σε φιλικό παλαιμάχων
Ανανεώνει με τη Ρεάλ και βάζει... στην τσέπη 100 εκατ. ευρώ o Βινίσιους
Αποκάλυψε τις σκέψεις για το μέλλον του μετά τον τελικό ο Κριστιάνο
Τραγωδία στον τελικό του Nations League-Φίλαθλος σκοτώθηκε μετά από πτώση από την κερκίδα
Η χρυσή βίβλος του Νations League-Πήρε το δεύτερο τρόπαιο η Πορτογαλία
Το κλάμα του Κριστιάνο, μετά την κατάκτηση του Nations League
Η παρέα του Ρονάλντο λύγισε την ρόχα στα πέναλτι και σήκωσε το Nations League
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα
«Συμφώνησε με την Τσέλσι ο Μενιάν»