Λίγο πριν το φινάλε έσκασε φιρμάνι για τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ

Tη συμφωνία της με την NK Rijeka Κροατίας για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ανακοίνωσε λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η Ανόρθωση. 

Σε ανακοίνωση της η Κυρία αναφέρει ότι «ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το Καλοκαίρι του 2023. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 29.

Καλωσορίζουμε τον Rodrigo στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με το φοίνικα στο στήθος! Ευχαριστούμε την NK Rijeka για τη θετική στάση που επέδειξε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων».

Βιογραφικό

Ο Escoval γεννήθηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας στις 8/5/1997 και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Μπενφίκα όπου έφτασε μέχρι τη Β’ ομάδα. Το 2017 άφησε την πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Κροατία με τη φανέλα της Ίστρα και ένα εξάμηνο μετά βρέθηκε στη Ριέκα. Με τη Ριέκα κατέκτησε δυο κύπελλα Κροατίας, όντας βασικός στους τελικούς του 2019 και του 2020. Αγωνίστηκε μαζί της και στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2020-21.  

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας