Καταζητούνται δύο πρόσωπα για ξυλοδαρμό-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
10:23 - 31 Ιανουαρίου 2022

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, με θύμα 35χρονο, διερευνά η Αστυνομία, στη Λευκωσία, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στη 1.10π.μ. του περασμένου Σαββάτου, 29 Ιανουαρίου, 32χρονος και 35χρονος, φέρονται να συνεπλάκησαν, για λόγους οι οποίοι διερευνώνται, σε δρόμο στο κέντρο της Λευκωσίας. Ακολούθως ο 35χρονος αποχώρησε από τη σκηνή, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα, ενώ βρισκόταν σε παρακείμενο δρόμο, να δεχθεί επίθεση από ομάδα αγνώστων προσώπων. Οι άγνωστοι, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, φέρονται να τον κτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του και να τον τραυμάτισαν.
Ο τραυματίας επισκέφθηκε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε φέρει μώλωπες στο πρόσωπο, απώλεια δύο δοντιών και κατάγματα μύτης και πλευρών.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών εξετάσεων, εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το πρωί χθες, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.
Δικαστικά εντάλματα σύλληψης σε σχέση με την υπόθεση εκδόθηκαν επίσης εναντίον άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 32 και 25 ετών, οι οποίοι καταζητούνται.
Η ανακοίνωση για τους καταζητούμενους
Η Αστυνομία καταζητεί τον Ιωάννη Κόκκινο, 25 ετών και τον Δημήτρη Ανδρονίκου, 31 ετών και οι δύο από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κοινής επίθεσης και δημόσιας εξύβρισης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 29/01/2022 και ώρα 01:10 περίπου στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία.
Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22- 802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος που τραυματίστηκε μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου
- Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος, προκάλεσε τροχαίο και κλώτσησε αστυνομικό-Χειροπέδες σε 58χρονο
- «Δεν γίνεται να ντύνουμε τον άλλο Ρόμποκοπ για μια πίτα σουβλάκια…»
- Τσουχτερό πρόστιμο σε υπεραγορά-Δεν πραγματοποιείτο έλεγχος SafePass στους πελάτες
- Συναγερμός στην Αστυνομία-Τρεις ανήλικες δηλώθηκαν ελλείπουσες στη Λευκωσία (pics)