Μπεργκ: Tο 1-1 είναι καλύτερο από το 1-0, ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια

Καλύτερο αποτέλεσμα θεωρεί το 1-1 παρά το 1-0, ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπου. Μάλιστα, ο Νορβηγός τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε καλύτερα το παιχνίδι, είχαμε μια καλή ευκαιρία. Μετά ήρθε το 1-0, πιέσαμε στη συνέχεια, ακολουθήσε η κόκκινη κάρτα στη φάση με τον Κακουλή. Η Πάφος αμύνθηκε. Εμείς συνεχίσαμε να πιέζουμε, θέλαμε κι αλλά γκολ, όμως στο τέλος της ημέρας το 1-1 είναι καλύτερο από το 1-0. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όταν παίζαμε και οι δύο ομάδες με έντεκα παίκτες».

Για το ότι η Ομόνοια μετρά μία νίκη σε πέντε αγώνες, ο Νορβηγός τεχνικός είπε πως «θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας. Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως εμείς θα θέλαμε σήμερα και σε άλλα παιχνίδια το ίδιο. Το ότι πετύχαμε το γκολ στο τέλος και η πίεση που ασκήσαμε είναι σημαντικό».

Για την αλλαγή του Ζαχαρίου ανέφερε ότι ήταν λόγω τραυματισμού.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας