Ευγνωμοσύνη εκ μέρους της πολιτείας εξέφρασε στον Πάρη Παπαέλληνα ο Νίκος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρέστη το βράδυ της Πέμπτης σε εκδήλωση του Γυμναστικού Συλλόγου «Κεραυνός» κατά την οποία τιμήθηκε ο Πάρης Παπαέλληνας για την προσφορά του προς τον Σύλλογο.

Μιλώντας στην εκδήλωση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην πορεία του κ. Παπαέλληνα με την οποία, όπως είπε, καταγράφεται η καταξίωση του ως αθλητή, ως διοικητικού, ως επιχειρηματία, ως ανθρώπου που πρόσφερε ανιδιοτελώς στον Σύλλογο.

Απευθυνόμενος στον κ. Παπαέλληνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «εξ όσων γνωρίζω έχεις πέραν από μισό αιώνα δώσει το άπαν των δυνάμεων σου, πέραν των επιχειρηματικών σου δραστηριοτήτων, σε αυτό τον Σύλλογο που έγραψε και γράφει ιστορία, με 25 χρόνια να ήσουν Πρόεδρος του".

Συνεχάρη όλη την οικογένεια Παπαέλληνα για τη φιλανθρωπική, την ανθρωπιστική και οικονομική συνεισφορά για την πατρίδα.

"Ειλικρινά αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω ως εκπρόσωπος της πολιτείας αυτή την ικανοποίηση, την ευγνωμοσύνη που ο καθένας νιώθει για όσους συνεισφέρουν στην πατρίδα μας, στην Κύπρο μας, διότι δεν περιορίστηκε στα στενά όρια της Κύπρου", είπε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσθεσε ότι ο Κεραυνός έδωσε την ευκαιρία να γίνει γνωστή η Κύπρος σε δύσκολους χρόνους, σε δύσκολες ώρες "όταν είχαμε ανάγκη όλοι να γνωρίζουμε πως είμαστε, υπάρχουμε, ζούμε και θα επιβιώσουμε".

"Θα ήθελα να ευχηθώ ό,τι καλύτερο σε εσένα Πάρη, στην οικογένεια σου, στον Γυμναστικό Σύλλογο και να συνεχίσετε τη δράση σας που βοηθά να κρατηθεί η νεολαία μακριά από τα όσα καταγράφονται σήμερα, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά παγκοσμίως. Να συνεχίσετε να συνεισφέρετε για τους νέους μας, για το ευ αγωνίζεστε, για την προκοπή και περηφάνεια του καθενός", κατέληξε ο Πρόεδρος, απευθυνόμενος στον κ. Παπαέλληνα.

 

 

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)