Από τον Απόλλωνα στον Ολυμπιακό Πειραιώς
15:44 - 17 Οκτωβρίου 2022

Tην επίτευξη συμφωνίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Παντελή Μιχαήλ, ανακοίνωσε ο Απόλλωνας.
Σε ανακοίνωση της η ομάδα της Λεμεσού, εύχεται στον 17χρονο τερματοφύλακα καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.
«Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού αισθάνεται μεγάλη περηφάνια για την ανάδειξη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή από τη φημισμένη ακαδημία της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο Μιχαήλ θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους τερματοφύλακες της γενιάς του και πλέον θα ενισχύσει την προσπάθεια της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Οκκά, που έχει αναλάβει τη δεύτερη ομάδα.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Παντελή Μιχαήλ. Είναι γεννημένος στις 27 Οκτωβρίου του 2005, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού και πλέον είναι μέλος της δεύτερης ομάδας των «ερυθρόλευκων», του Ολυμπιακού Β.