Η απάντηση του Μουνιόθ για την παρουσία του στην Αρένα

Στην ερώτηση εάν το βράδυ του Σαββάτου ήταν στην ΑΕΚ Αρένα, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ανόρθωσης κόντρα στην ΑΕΚ, κλήθηκε να μιλήσει ο Τσίσκο Μουνιόθ, στη διάσκεψη Τύπου για την παρουσίαση του Ισπανού τεχνικού.  

Αρχικά ρωτήθηκε ο Νεόφυτος Λάρκου για το πότε πάρθηκε η απόφαση να αποχωρήσει ο Ντάργκο Μίλανιτς είπε πως η απόφαση πάρθηκε το πρωί της Κυριακής.

Στη ερώτηση εάν ο Μουνιόθ ήταν στο γήπεδο και είδε το παιχνίδι, ο αθλητικός διευθυντής της Ανόρθωσης είπε πως «αυτό πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος».

Παράλληλα, ο Ισπανός προπονητής απάντησε πως «πρέπει να μαθαίνεις για όλα τα πρωταθλήματα, να μαθαίνεις πληροφορίες για το μέρος που ίσως θέλεις να πας. Εγώ θέλω να ξέρω τα πάντα για την Κύπρο και ακολουθούμε το πρωτάθλημα εδώ γιατί υπάρχουν και άλλοι Ισπανοί. Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι. Πριν 10 μέρες ήμουν στην Αγγλία, είναι σημαντικό σαν προπονητής να είσαι σε διαφορετικά μέρη. Όταν μένεις στο σπίτι σου, μένεις πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρουσιάζει τον Μουνιόθ και ανοίγει τα χαρτιά του ο Λάρκου

Δειτε Επισης

Επιστολή ομάδων πρώτης κατηγορίας σε Δαμιανού και Ιωάννου για κάρτα φιλάθλου-Ζητούν συνάντηση
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Παραμένει στον ιστό της η σημαία-Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Αρτυματάς
Ξεκάθαρο μήνυμα Αρτυματά-«Είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι»
Στην Ανόρθωση ο Κατελάρης
Χοακίν Γκόμεθ: Να τιμήσουμε την ιστορία, η Ανόρθωση αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο
Και επίσημα στην Ανόρθωση ο Χοακίν Γκόμεθ
Ρίχνει το μπαλάκι στον Έφορο Φορολογίας για τις οφειλές ομάδων ο Κεραυνός
Δεν ενημέρωσε το κράτος το Τμήμα Κριτηρίων για τις ομάδες που δεν πλήρωσαν-Νέα συνάντηση την Παρασκευή