Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι πέντε οπαδοί για τα επεισόδια ντροπής στο Τσίρειο

Σε δίκη ενώπιον του δικαστηρίου, που θα συνεδριάσει στις 8 Δεκεμβρίου, παραπέμφθηκαν οι πέντε οπαδοί που τελούσαν υπό κράτηση σε σχέση με τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο Στάδιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι πέντε ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, εν αναμονή έναρξης της δίκης τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στον Αθλ. Δικαστή η μπάλα για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-Οι αποφάσεις της ΚΟΠ

Το δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα αποκλεισμού από αθλητικούς χώρους και ακύρωση της κάρτας φιλάθλου.

Οι πρώτοι τρεις είχαν συλληφθεί όταν ομάδα 30 περίπου οπαδών συγκρούστηκε εντός του αγωνιστικού χώρου, λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, ενώ οι άλλοι δυο συνελήφθηκαν την Τετάρτη, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και δημοσίευση των φωτογραφιών τους.

Δειτε Επισης

Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα