Καραβίδας: Όσοι σκέφτονται να απλώσουν χέρια στη Δόξα, θα τους κοπούν

Νέες προσθήκες προανήγγειλε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στο θέμα της διαιτησίας. 

Μιλώντας στον Super Sport FM o ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς, ανέφερε πως «η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό δεν μας αφήνει ικανοποιημένος. Δεν αντέξαμε και δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Η Δόξα έχει αδικηθεί κατάφορα από τη διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια. Με τον Ολυμπιακό δύο ανύπαρκτα πέναλτι. Είμαι πολύ προβληματισμένος. Προχωρούμε και προειδοποιούμε ότι όσους σκέφτονται να απλώσουν χέρια στην ομάδα, θα τους κοπούν. Δεν έχουμε προχωρήσει σε καταγγελία, γιατί ο κ. Μάζιτς και η επιτροπή διαιτησίας έχουν δει τι έχει γίνει. Δεν πάμε καλά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είμαι σίγουρος ότι πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος δεν θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Έχουμε τρία παιχνίδι που θα κερδίσουμε αρκετούς βαθμούς. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο γήπεδό μας και δεν πήραμε βαθμούς. Τώρα είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει και η πρώτη νίκη».  

Για το κεφάλαιο ενίσχυσης ο Κώστας Χριστοδούλου ανέφερε πως ο προπονητής δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και δεν θα υπάρξει θέμα προπονητή. «Η δουλειά που κάνει είναι απίστευτη. Βρήκαμε έναν Φινλανδό στόπερ που θα έρθει σύντομα στην Κύπρο. Θα κάνουμε όσες μετεγγραφές δικαιούμαστε γιατί δεν σκεφτόμαστε στο κομμάτι διαβάθμιση γιατί θέλουμε μια Δόξα που να την φοβούνται. Είμαστε κοντά σε δύο μεσοεπιθετικούς παίκτες από την Πορτογαλία».

Δειτε Επισης

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια δίπλα στους οικείους του Julius-Συλληπητήρια μηνύματα
H τοποθέτηση Koύμα για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-Βλέπει Χαρτσιώτη και ξεκαθαρίζει το θέμα
Αποχωρεί από την προεδρία της Δόξας ο Καραβίδας
Επιστρέφουν στα γήπεδα οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, αυστηροποιούνται οι ποινές
Πέρασαν τα κριτήρια όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Προανήγγειλε αλλαγές στο πρωτάθλημα ο Κούμας-Σε επαφές με τις Αρχές για μετακίνηση φιλάθλων»
Δύο αγώνες για την τελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ-Το μόνο ενδιαφέρον ο πρώτος σκόρερ
Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων-Οι δύο... κερδισμένες και οι ζημιές σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ
Tα λεφτά που δόθηκαν σε ατζέντηδες από τις κυπριακές ομάδες-Η πρωτιά και τα μηδενικά
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν