Xάχνει το ντέρμπι αιωνίων ο Τσεπάκ

Πάρθηκε απόφαση στον ΑΠΟΕΛ και ο Τσεπάκ θα εκτίσει την ποινή του, για συμπλήρωση τριών καρτών, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής, κόντρα στην Ομόνοια.  

Συγκεκριμένα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποφάσισε όπως ο Μαροκινός μπακ απουσιάσει από το ντέρμπι αιωνίων, καθώς ο Σούσιτς δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με τη Δόξα.

Συνεπώς, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε όπως στο ντέρμπι με την Ομόνοια, έχει τουλάχιστον ένα διαθέσιμο δεξιό μπακ, αφού εκτιμάται πως ο Σούσιτς θα είναι έτοιμος μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, ημερομηνία που είναι ορισμένο το ντέρμπι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ζωηρό ενδιαφέρον του Άρη για τον Γαλανόπουλο-Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ και η πίεση του Ουζουνίδη
ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Τα έκαναν όλα σε δύο λεπτά οι αιώνιοι αλλά έμειναν στην άβολη ισοπαλία
Απογοητευμένος ο Φασουλιώτης για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Ακούμε πολλά, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε»
Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Ετοιμάζει βαλίτσες για Βραζιλία ο Πετρίδης-Πληροφορίες για νέα παραίτηση από το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ
Βγαίνει μπροστά ο ΑΠΟΕΛ-«Δεν υπάρχει καμία πρόθεση αντιπαράθεσης»
Κατά μέτωπο επίθεση των «8» σε Πετρίδη-«Δεν θα χτίσουμε το αύριο του ΑΠΟΕΛ σε υπεκφυγές και ατιμωρησία»
«Απ’ ον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του»-Σφοδρή επίθεση Τριανταφυλλίδη σε Πετρίδη
Δεν προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ-Διαμαρτυρήθηκαν για τις οικονομικές εκκρεμότητες
Αποκαλύψεις Αντωνίου για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Συμφωνήθηκαν τα βασικά, απέμειναν κάποιες λεπτομέρειες»