ΒΙΝΤΕΟ: Ρεσιτάλ Μέσι στα αποδυτήρια-Ανέβηκε στο τραπέζι και πανηγύριζε

Ήταν το ματς της ζωής του, ήταν ο τελικός της ζωής του. Ο Λιονέλ Μέσι ήθελε τόσο πολύ να πανηγυρίσει με την Αργεντινή την κατάκτηση του τροπαίου που ούτε το χατ-τρικ του διαστημικού Κιλιάν Εμπαπέ δεν μπορούσε να του φράξει το δρόμο προς την κορυφή, με τον 35χρονο σούπερ σταρ να πετυχαίνει δύο γκολ και να οδηγεί τη χώρα του στο τρίτο Μουντιάλ της ιστορίας της με θύμα την Γαλλία. 

Το φινάλε του ματς βρήκε τον Pulga να αναδεικνύεται κορυφαίος παίκτης του τουρνουά και να πιάνει πρώτος το τρόπαιο στα χέρια του, για να συμμετέχει σε τρελούς πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο και να δώσει συνέχεια στους εορτασμούς στα αποδυτήρια.

Εκεί που στήθηκε ένα τρελό πάρτι, με τους παίκτες της Αργεντινής να έχουν ξεσαλώσει και τον Μέσι να δίνει το σύνθημα για να αρχίσουν οι... χοροί, πηδώντας πάνω στο τραπέζι και χορεύοντας γεμάτος ευτυχία κρατώντας το πολυπόθητο τρόπαιο.

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»