Στο χειρουργείο ξανά ο μικρός Κυριάκος-Η έκκληση της οικογένειας

Ξανά στο χειρουργείο μπαίνει ο μικρός Κυριάκος Σπάου, από Λιοπέτρι, ο οποίος δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δίνει ξανά μεγάλη μάχη με τον καρκίνο ο 11χρονος Κυριάκος-Μεταβαίνει στη Γερμανία

Ο 11χρονος μικρός μαχητής είχε κτυπήσει το καμπανάκι του Μακάρειου Νοσοκομείου το Νοέμβριο του 2021, όμως λίγους μήνες μετά κλήθηκε να δώσει μία δεύτερη μάχη με την ασθένεια. Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι γονείς του ενημερώνουν ότι ο καρκίνος του Κυριάκου έκανε μετάσταση στον σπόνδυλο, με την κατάσταση να είναι κρίσιμη.

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να μπει για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο και οι γονείς του καλούν τον κόσμο να προσευχηθούν για τον μικρό. Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκαναν το βράδυ της Δευτέρας οι γονείς του Κυριάκου, ανέφεραν ότι «χρειαζόμαστε ακόμα μία φορά την προσευχή σας. Ο καρκίνος του Κυριάκου μας έκανε μετάσταση και στον σπόνδυλο αυτή τη φορά και είναι πολύ κρίσιμα».

Οι γονείς του ενημέρωσαν ότι πρόκειται σήμερα να μπει για ακόμα ένα χειρουργείο. «Σας εκλιπαρώ να τον έχετε στις προσευχούλες σας. Εύχομαι η γέννηση του Χριστού μας να σημαίνει και για μας ένα μεγάλο θαύμα, που ποθεί η ψυχή μας. Ο Θεός και η Παναγία μαζί σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Xτύπησε το καμπανάκι της ελπίδας ο εννιάχρονος Κυριάκος-Νίκησε τον καρκίνο

Δειτε Επισης

Ζωηρό ενδιαφέρον του Άρη για τον Γαλανόπουλο-Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ και η πίεση του Ουζουνίδη
Σοκαρισμένη η Ιταλία από τις αποκαλύψεις για τον παράνομο τζόγο
Kάρολ Σφιντέρσκι: Αλτρουιστής και ώριμος, κερδίζει το στοίχημα με τον εαυτό του
Τεντόγλου και Καραλής στο EKO Cyprus International Athletics Meeting 2025 στη Λεμεσό τον Μάιο
Έρευνα Επιτροπής Δεοντολογίας για το Καρμιώτισσα-Ανόρθωση και το Ομόνοια 29ης-ΑΕΛ
Προκυρήχθηκε διαγωνισμός για αναβάθμιση του «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό
Η μισή Ευρώπη θέλει Καρέτσα-Στο στόχαστρο και της Γιουβέντους ο διεθνής Έλληνας
Συγκλονίζει ο Ζαμπρότα, πάσχει από σοβαρή παραμόρφωση στα πόδια-«Θα μου κόψουν κομμάτια από τα οστά»
Πληροφορίες για κυπριακή μάχη για συμπαίκτη του Πίττα-Αναφορές σε Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα
Βγήκε μπροστά ο Πραστίτης για τον επενδυτή-«Τα κλικς δεν αξίζουν περισσότερο από την αγωνία του κόσμου μας»