Η Αντονέλα Ροκούζο είναι η πραγματική βασίλισσα του Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στην ιστορία του Μουντιάλ, μετά τη νίκη της Αργεντινής. Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει την ίδια επιτυχία τόσο στην επαγγελματική του ζωή, όσο και στην προσωπική του.

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, με τον παιδικό του έρωτα, Αντονέλα Ροκούζο. Οι δυο τους γνωρίζονται από όταν ήταν μόλις 5 ετών και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις γιους.

Ποια είναι η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι

Η Αντονέλα Ροκούζο γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1988, στο Ροσάριο της Αργεντινής, όπως και ο Μέσι. Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η μητέρα της αφιερώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της, αφού η Αντονέλα έχει άλλα δύο αδέλφια.

Σπούδασε Οδοντιατρική και συνέχισε τις σπουδές της, επιλέγοντας το τμήμα Κοινωνικής Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο της Αργεντινής. Εργάζεται ως μοντέλο και οδοντίατρος. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, εγκαταστάθηκε με τον αγαπημένο της στην Ισπανία, λόγω Μπαρτσελόνα, και πολλές φορές τον συνοδεύει στα ταξίδια με τις ομάδες του.

 

 Είναι επιχειρηματίας και μοντέλο

Τον Νοέμβριο του 2016, η Ροκούζο ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο για να δουλέψει ως μοντέλο με τον σχεδιαστή Ricky Sarkany. Σύμφωνα με τη Marca, το 2017 ίδρυσε το δικό της brand παπουτσιών με τη φίλη της Σοφία Μπάλμπι, σύζυγο του ποδοσφαιριστή Λουίς Σουάρες, με το όνομα Sarkany.

Έχει επίσης συνεργαστεί με πολλά διάσημα brands, όπως η Adidas και η Stella McCartney. Λατρεύει τη γιόγκα, φροντίζει τη διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά. Όταν οι αθλητικές υποχρεώσεις του Μέσι τους το επιτρέπουν, εκείνη οργανώνει τις οικογενειακές τους διακοπές.

 

Η γνωριμία τους

Η Αντονέλα είναι ξαδέλφη του παιδικού φίλου του Μέσι, Λούκας, μέσω του οποίου και τη γνώρισε. Αν και αρχικά ήταν φίλοι, δεν άργησε να έρθει ο έρωτας. Αν και οι δρόμοι τους χάθηκαν για λίγο, καθώς εκείνη έφυγε για να σπουδάσει οδοντολογία κι εκείνος ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος, κατακτώντας τα γήπεδα, βρέθηκαν ξανά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Para Ti της Αργεντινής, το ζευγάρι βρέθηκε ξανά το 2005, όταν ο Μέσι έμαθε ότι η καλύτερη φίλη της, Ούρσουλα Νοτς, έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Επέστρεψε λοιπόν, αεροπορικώς στην Αργεντινή από την Ισπανία, προκειμένου να την παρηγορήσει. Τότε, γεννήθηκε ο έρωτάς τους. 

 Το 2009 αποκάλυψαν δημόσια τη σχέση τους, αφού την προστάτευαν από τα φώτα της δημοσιότητας επί 1,5 περίπου χρόνο.

«Η σύζυγός μου έχει πολλά σπουδαία προσόντα. Πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την καθημερινότητα, είναι πάντα ευδιάθετη και αντιμετωπίζει τα προβλήματα με αξιοθαύμαστο τρόπο. Είναι απίστευτα έξυπνη και ισορροπημένη», είχε δηλώσει για εκείνη ο Μέσι.

Ο γάμος τους

Δύο χρόνια πριν υποδεχτούν τον πρώτο τους γιο, Τιάγκο το 2012, ο Μέσι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Παντρεύτηκαν στις 30 Ιουνίου 2017, σε καζίνο στη γενέτειρα τους. Χαρακτηρίστηκε ο «γάμος του αιώνα». Παρόντες ήταν οι συμπαίκτες του Μέσι, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκαν η Σακίρα με τον τότε σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ, o Νεϊμάρ και ο Λουίς Σουάρεζ.

Αν και θα μπορούσε να έχει επιλέξει το πιο πολυτελές μέρος για να οργανώσει τον γάμο του, προκάλεσε εντύπωση σε όλους ότι αρκέστηκε στην πατρίδα του.

«Το ότι επέλεξε την πόλη του για να παντρευτεί, να φέρει τους συντρόφους του από την Μπαρτσελόνα και άλλους καλεσμένους για να ανακαλύψουν τον τόπο που μεγάλωσε δείχνει ακριβώς αυτό που είναι ο Λίο. Ένας τύπος με στοργή, με μνήμη, ένας ευγνώμων τύπος, γιατί όντας αυτός που είναι, θα μπορούσε να είχε παντρευτεί στο καλύτερο μέρος του κόσμου», είχε δηλώσει τότε στο CNN ο πρώην προπονητής του, Ενρίκε Ντομινγκέθ.

Η πατρότητα

Τα τρία του παιδιά άλλαξαν ολόκληρη τη ζωή του, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο ίδιος. Πριν παντρευτούν με την Αντονέλα, έφερε στον κόσμο τον Τιάγκο.

Το 2015, το ζευγάρι απέκτησε έναν ακόμα γιο, τον Ματέο, ενώ το 2017, τη χρονιά που έγινε ο γάμος της η Αντονέλα διένυε την τρίτη της εγκυμοσύνη. Έναν χρόνο αργότερα, το 2018 ήρθε στον κόσμο και ο Τζίρο.

«Μεγαλώνεις και μαθαίνεις. Συλλέγεις εμπειρίες σε όλες τις πτυχές της ζωής σου, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γηπέδου. Το να έχω τρία παιδιά άλλαξε την οπτική μου για τη ζωή, τον τρόπο σκέψης μου, με βοήθησε να αναπτυχθώ. Παρόλο που υπάρχουν λίγες στιγμές ανάπαυλας στο σπίτι, η Αντονέλα κι εγώ προσπαθούμε να απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους, είτε βλέπουμε τηλεόραση, είτε παίζουμε, είτε κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Μας αρέσει να μένουμε στο σπίτι και να απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές», είχε δηλώσει ο ποδοσφαιριστής για την οικογένειά του το 2019.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η παράξενη απορία του Τσιτσιπά-«Γιατί δεν συνοδεύουμε κάθε γεύμα με ποπ κορν;»
Συνάντηση με τον Μπέκαμ στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι για Τσιτσιπά και Μπαντόσα
Κυκλοφόρησε τη δική του σειρά περιποίησης o Ρονάλντο-Στα 38 ευρώ το κόστος
Πολυτελείς διακοπές στη Σαουδική Αραβία για τον CR7-Ένα ιδιωτικό νησί 7.000 ευρώ τη βραδιά
Ο Μαρσέλο έπαιξε τύμπανο σε συναυλία των 30 Seconds to Mars και ο Τζάρεντ Λέτο φόρεσε φανέλα του
ΒΙΝΤΕΟ: Ξαναχτύπησε ο μπόμπιρας... οργανωτής του Παναθηναϊκού
ΒΙΝΤΕΟ: Η αποθέωση στον Σλούκα, το «Εσύ είσαι» του Παπαπέτρου και το «Ποιος;» του Καλαϊτζάκη
Αγγλίδα ποδοσφαιρίστρια έγινε viral-Περισσότεροι από 22 εκατ. χρήστες είδαν το βίντεο της μεταγραφής της
Μπέκαμ για τη Βικτόρια-«Τρώει τα ίδια για περισσότερα από 25 χρόνια»
Σακίρα: Έβαλα την καριέρα μου σε παύση για να είμαι δίπλα στον Πικέ