Πήγαν με το βρέφος και... πλαστά στον Έπαρχο και κατέληξαν στο κελί

Δύο πρόσωπα συνελήφθηκαν χθες 09/02/2022, στην Λευκωσία, τα οποία εμπλέκονται σε υπόθεση εγγραφής βρέφους από Αφρικανική χώρα.

Από τις αρχικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι μητέρα Αφρικανικής καταγωγής με το νεογέννητο της μετέβηκε στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, μαζί με Ευρωπαίο υπήκοο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του νεογέννητου για την εγγραφή του. Όμως καθότι ηγέρθηκαν υποψίες για την γνησιότητα των εγγράφων που παρουσιάσθηκαν, ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία, αφού μετέβηκε στο μέρος, άρχισε τις εξετάσεις.

Από τις μαρτυρίες που εξασφαλίσθηκαν συνελήφθηκαν δύο πρόσωπα τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την προσωποκράτηση τους για 8 μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λευκωσίας και την ΥΑΜ Αρχηγείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Στέλνουν τον Τάντιτς στον Ολυμπιακό οι Σέρβοι
H ομάδα που θέλει να προκαλέσει μεταγραφικό σεισμό με Νεϊμάρ
«Η Ιταλία έκανε τη σωστή επιλογή, δεν με εκπλήσσει αυτή η εξέλιξη»
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Σε εμπόλεμη κατάσταση ο ΠΑΟΚ-Θέλει να απαντήσει στον αιφνιδιασμό με μεταγραφές ο Σαββίδης
«Η Μπέτις πρότεινε συμφωνία συνιδιοκτησίας στη Γιουνάιτεντ για τον Άντονι»
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»