Κοντράρονται στο κύπελλο, αλλά κρυφοκοιτάζουν την... Κυριακή Ανόρθωση και Πάφος

Μπορεί η Ανόρθωση να έχει πάρει ισχυρό προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα στο Στέλιος Κυριακίδης, με αντίπαλο την Πάφος Fc, όταν κέρδισε με 1-3, ωστόσο τίποτα δεν της διασφαλίζει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου.

Οι κυανόλευκοι, που υποδέχονται το απόγευμα της Πέμπτης την παφιακή ομάδα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση για την οκτάδα, εκεί όπου έχουν ήδη προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και ο Ονήσιλος.

Για να τα καταφέρουν όμως, πρέπει πρώτα να περάσουν από την Πάφο, η οποία έδειξε με τις εμφανίσεις της τη φετινή χρονιά ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την νίκη με 1-3 στο ΑΕΚ Αρένα, απέναντι στους κιτρινοπράσινους.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια φρόντισε από τη διάσκεψη Τύπου του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια, το περασμένο Σάββατο, να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, ότι τίποτα δεν τέλειωσε και για να προκριθούν θα πρέπει να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο.

Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές, παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, καθότι αυτό ενδεχομένως να δείξει εφησυχασμό στις τάξεις της Ανόρθωσης.

Ο προπονητής της Πάφου, Ντάρκο Μίλανιτς, προσπάθησε στη διάρκεια της εβδομάδας να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Παπαδόπουλος, όντας πανέτοιμοι για την μεγάλη ανατροπή που θα φέρει στην Πάφος Fc, την πρόκριση στην οκτάδα.

Ωστόσο, μόνο εύκολο δεν είναι το έργο τους, καθότι χρειάζονται νίκη με τρία γκολ διαφορά, για να τα καταφέρουν.

Τόσο η μία όσο και η άλλη ομάδα, αναμένεται να παραταχθούν με όλα τα όπλα τους στη φαρέτρα, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου και στη συνέχεια να κοιτάξουν τον επόμενο αγώνα τους, που είναι επίσης μεταξύ τους, την ερχόμενη Κυριακή, στο Στέλιος Κυριακίδης, για το πρωτάθλημα.

O συγκεκριμένος αγώνας, έχει πάρει τον χαρακτήρα του τελικού, για είσοδο στην πρώτη εξάδα, αφού όποια ομάδα κερδίσει, θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για να πετύχει το στόχο της, ενώ η άλλη θα μπει σε περιπέτειες.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας