Πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» η Σάκκαρη

Ήταν μέχρι να βρει τον εαυτό της! Η Μαρία Σάκκαρη αν και έκανε τη ζωή της δύσκολη σε πολλά σημεία κατάφερε να επικρατήσει της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και προκρίθηκε στη φάση των «16» του WTA της Αγίας Πετρούπολης.

 

Στο πρώτο σετ η Ρωσίδα μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση καθώς όχι μόνο υπερασπίστηκε το σέρβις της, αλλά έκανε και διπλό μπρέικ στην Ελληνίδα τενίστρια φτάνοντας στο 4-0. Ωστόσο, κάπου εκεί η Μαρία Σάκκαρη αφυπνίστηκε και ισοπέδωσε την αντίπαλό της, φτάνοντας στην ανατροπή (6-4) και στην κατάκτηση του σετ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, η Σάκκαρη έφτασε στο 2-0 στο δεύτερο σετ, αλλά η Ρωσίδα παίζοντας χωρίς άγχος, απάντησε στο break και στο 2-3, με την αναμέτρηση να φτάνει στο 4-4. Η Σάκκαρη σε εκείνο το σημείο έκανε το break και υπερασπιζόμενη το σέρβις της πήρε τη νίκη (6-4).

 

 

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Πίο Εσπόζιτο: Ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στην 11άδα, το «ναι» του Κίβου και το μπλόκο στον… Χόιλουντ!
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Η κλήση της Εθνικής Ανδρών για το EuroBasket 2025
Δήλωση «βόμβα» από Στέφανο Τσιτσιπά-«Ίσως σταματήσω το τένις, δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω έτσι»
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Wimbledon