Εισέβαλε και η Λευκορωσία στην Ουκρανία-Φάλαγγα με 33 μονάδες βόρεια του Κιέβου

Η Λευκορωσία προσχώρησε στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία την Τρίτη, με τα στρατεύματα της χώρας να εισέρχονται στην περιοχή Τσερνίχοφ στη βόρεια Ουκρανία, όπως επιβεβαίωσαν οι ουκρανικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Σε ένα tweet που αναρτήθηκε το πρωί της Τρίτης, το ουκρανικό κοινοβούλιο, η Verkhovna Rada, επιβεβαίωσε προηγούμενες αναφορές ότι στρατεύματα της Λευκορωσίας βρίσκονταν σε ουκρανικό έδαφος.

«Λευκορωσικά στρατεύματα εισήλθαν στην περιοχή του Τσερνίχοφ. Την πληροφορία επιβεβαίωσε στη δημοσιότητα ο Βιτάλι Κιρίλοφ, εκπρόσωπος των δυνάμεων εδαφικής άμυνας του Βορρά. Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα», ανέφερε το tweet.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, μια λευκορωσική φάλαγγα 33 μονάδων είχε εισέλθει στην περιοχή, που βρίσκεται βόρεια του Κιέβου, με κομμένες τις επικοινωνίες κινητής τηλεφωνίας.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Λιούις-Σκέλι η Άρσεναλ
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Πόσους θα χωράει και πόσοι θα μπορέσουν να δουν το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown