Έκκληση για διευκόλυνση αποστολής φαρμάκων και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

To Σώμα Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών για τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες (ERGP) εκφράζοντας την ανησυχία του για την ανθρωπιστική κρίση που έχει προκληθεί στην Ουκρανία καλεί τους ταχυδρομικούς φορείς να μειώσουν ή να καταργήσουν τα τέλη που χρεώνουν για την αποστολή δεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μεμονωμένων ταχυδρομικών αντικειμένων, τα οποία περιέχουν φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ουκρανία.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΓΕΡΗΕΤ αναφέρεται ότι οι Εθνικές Ρυθμιστικές Αρχές, οι οποίες είναι μέλη του ERGP, δεσμεύτηκαν να διαβιβάσουν αυτήν την έκκληση σε όλους τους ταχυδρομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην επικράτειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  

«Υπό αυτό το πρίσμα, το ΓΕΡΗΕΤ, το οποίο είναι ιδρυτικό μέλος του ERGP και κατέχει την Αντιπροεδρία του Σώματος για το 2022 και θα αναλάβει την Προεδρία το 2023 έχει προωθήσει την σχετική έκκληση του ERGP  σε όλους τους ταχυδρομικούς παροχείς που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, προκειμένου να διευκολύνουν την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον ουκρανικό λαό», αναφέρεται.

Το ERGP (European Regulators Group for Postal Services) αποτελείται από τις 27 εθνικές ρυθμιστικές αρχές (NRA) για τις ταχυδρομικές υπηρεσίες της ΕΕ, καθώς και από εθνικές ρυθμιστικές αρχές από χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και χώρες υποψήφιες για ένταξη στην ΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»
«O ΠΑΟΚ πίεσε πολύ για τον Ντούντα»
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Ανέλυσαν το πλάνο τους οι Βραζιλιάνοι επενδυτές-«Θα γίνουν πέντε μετεγγραφές για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα μετά τη βόμβα με Γκάρι Ροντρίγκες-«Έγινε οικονομική υπέρβαση»
Έδεσε με νέο συμβόλαιο τον Λιούις-Σκέλι η Άρσεναλ
Θέλει δεύτερο Χάμπο για τον άξονα η Ντιναμό Βουκουρεστίου
Πόσους θα χωράει και πόσοι θα μπορέσουν να δουν το πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown