Δέχτηκε λεκτική επίθεση, δάκρυσε και τελικά αποκλείστηκε από το Indian Wells η Οσάκα

Ένα άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ναόμι Οσάκα και την Βερόνικα Κουντερμέτοβα στο Indian Wells.

Συγκεκριμένα, η Γιαπωνέζα τενίστρια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ με 1-0 και ένας θεατής την έκραξε, φωνάζοντας από την κερκίδα "Ναόμι είσαι χάλια".

Η Οσάκα σταμάτησε το ματς, πλησίασε τη διαιτητή και της ζήτησε να αποβάλει από το γήπεδο το άτομο που της επιτέθηκε λεκτικά, αλλά της εξήγησε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να ενεργήσει.

Η Οσάκα επέστρεψε στον αγώνα, κέρδισε τον επόμενο πόντο, με Κουντερμέτοβα ωστόσο να "συνέρχεται και να παίρνει το προβάδισμα με 2-0. Καθώς η Οσάκα ετοιμαζόταν να σερβίρει στο επόμενο game, δάκρυσε λόγω της έντασης.

Τελικά, παρότι βελτιώθηκε στο δεύτερο σετ τον αγώνα με 2-0 σετ (6-0, 6-4) από τη Ρωσίδα και αποκλείστηκε από το τουρνουά. Μετά το φινάλε του αγώνα πήρε το μικρόφωνο και είπε στο κοινό:

"Για να είμαι ειλικρινής, με πήγε στο παρελθόν. Δεν με ενόχλησε πραγματικά. Όμως, έχω δει ένα video με τη Βένους και τη Σερένα (Γουίλιαμς) να ταλαιπωρούνται εδώ και αν δεν το έχεις δει ποτέ, θα πρέπει να το δεις. Δεν ξέρω γιατί , αλλά μπήκε στο μυαλό μου και ένιωσα ότι αυτό επαναλαμβάνεται".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Για δεύτερη μέρα δεν έγιναν ιστιοδρομίες στο Qingdao λόγω καιρού
Ξεπουλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδας-Ιταλίας για το FIBA EuroBasket
Ιστορική συμμετοχή της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του FIBA World Cup 2027
Αρχίζουν οι πρώτες προκριματικές ιστιοδρομίες στο Qingda-Στη μάχη και ο Κοντίδης
Η Ιντιάνα ισοπέδωσε το Κλίβελαντ και έκανε το 3-1 στην σειρά
Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος αθλητής της Μονακό
Παρνασσός και Sabbianco Ανόρθωση διεκδικούν το κύπελλο χειροσφαίρισης
Αρης: Πέθανε ο Ντράγκαν Λάμποβιτς
«Δεν τελείωσε η σεζόν για μένα» ούρλιαζε ο Λεσόρ
ΑΕΚ-Μάλαγα: Με όπλο την έδρα για την πρόκριση στον τελικό του BCL η Ένωση