Η βρετανική κυβέρνηση τα χώνει στους οπαδούς της Τσέλσι για τη στήριξη Αμπράμοβιτς

Η Downing Street καταδίκασε σήμερα ως «εντελώς ανάρμοστη» τη συμπεριφορά των οπαδών της Τσέλσι, που συνεχίζουν να επαινούν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς σε κάθε παιχνίδι, από τις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Οι φίλοι της Τσέλσι με πανό και συνθήματα εκφράστηκαν υπέρ του Ρώσου μεγιστάνα, παρά τις κυρώσεις που του υποβλήθηκαν από τη βρετανική κυβέρνηση, ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Κυρώσεις που πάγωσαν κάθε δικαίωμα ιδιοκτησίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκλείοντάς τον από το διαχείριση του συλλόγου και από τα έσοδα μιας πώλησης.

«Αναγνωρίζουμε τη δύναμη των συναισθημάτων της ευγνωμοσύνης των ανθρώπων που υποστηρίζουν τον σύλλογο, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί εντελώς ανάρμοστη συμπεριφορά αυτήν τη στιγμή», δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, προσθέτοντας ότι οι οπαδοί έχουν κάθε δικαίωμα να «δείξουν υποστήριξη στην ομάδα τους», αλλά δεν πρέπει να επιμένουν σε συνθήματα υπέρ του Αμπράμοβιτς.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η βρετανική κυβέρνηση παραμένει πρόθυμη να διευκολύνει «την πώληση του συλλόγου», αλλά ότι εναπόκειται στην Τσέλσι να καθορίσει «τις ακριβείς παραμέτρους μιας διαδικασίας» για την πώληση.

Δειτε Επισης

Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα
«Συμφώνησε με την Τσέλσι ο Μενιάν»
Στην κορυφαία εντεκάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ο Παυλίδης (pic)
Πορτογαλία-Ισπανία: Ιβηρική «μάχη» με φόντο την κούπα
«Αφήνει την Παρί για τους Μπλέιζερς ο Σπλίτερ»
Επεισοδιακή ισοπαλία στα Τίρανα ανάμεσα σε Αλβανία και Σερβία
Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ