Υποψήφιος αντικαταστάτης του Ποτσετίνο ο Σιμεόνε

Ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αργεντίνο προπονητή να περνάει δύσκολες ώρες στον πάγκο των Παριζιάνων.    

O αποκλεισμός των Παριζιάνων από τη συνέχεια του φετινού Champions League, καθώς και οι έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς την ομάδα κατά τη διάρκεια της χθεσινής (13/3) αναμέτρησης με την Μπορντό, φαίνεται πως αποτέλεσαν «τις σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι» για τον Αργεντινό τεχνικό, με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η διοίκηση της Παρί ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ένας από τους υποψήφιους για να τον διαδεχθούν είναι, σύμφωνα με την «Equipe» και ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Μπορεί ο «Τσόλο» να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ατλέτικο ως το 2024, ωστόσο ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Παρί, Αλ Κελαϊφί, δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πληρώσει όσα λεφτά χρειάζονται στους Μαδριλένους, σε περίπτωση που αποφασίσει πως αυτός είναι ο... εκλεκτός.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπερνάρντο Σίλβα
«Συμφώνησε με την Τσέλσι ο Μενιάν»
Στην κορυφαία εντεκάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ο Παυλίδης (pic)
Πορτογαλία-Ισπανία: Ιβηρική «μάχη» με φόντο την κούπα
«Αφήνει την Παρί για τους Μπλέιζερς ο Σπλίτερ»
Επεισοδιακή ισοπαλία στα Τίρανα ανάμεσα σε Αλβανία και Σερβία
Ρονάλντο: «Είχα προτάσεις από ομάδες αλλά δε θα παίξω στο Παγκόσμιο Συλλόγων»
«Ματιές της Κλουμπ Αμέρικα στον Πελίστρι»
Οδήγησε την Τότεναμ στην κατάκτηση ενός μεγάλου τροπαίου και τελικά τον απέλυσαν
Το συγκινητικό μήνυμα του Λαουτάρο στους οπαδούς της Ίντερ