BINTEO: ʼφησαν ανοικτούς λογαριασμούς και πάνε για «τελικό» στο ΓΣΠ ΑΕΛ και Ομόνοια

ΑΕΛ και Ομόνοια εξήλθαν ισόπαλες 1-1 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «8» του κυπέλλου, που διεξήχθη στο Τσίρειο στάδιο.

Η ομάδα της Λεμεσού προηγήθηκε στο 50' με ένα όμορφο γκολ από το Μπρούνο Σάντος, ενώ οι πράσινοι ισοφάρισαν στο 60' με τον Φώτη Παπουλή.

Η ομάδα της Λευκωσίας πάει στη ρεβάνς της 13ης Απριλίου με καλό αποτέλεσμα, αφού κατάφερε τον στόχο της να πετύχει το εκτός έδρας γκολ.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Με μία εκπληκτική σόλο ενέργεια ο Mπρούνο Σάντος έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ στο 50'.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος από αριστερά στην προσπάθειά του και αφού ντρίμπλαρε τους αμυντικούς των πρασίνων, με πλασέ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0.  

Το παιχνίδι έφερε στα ίσα ο Παπουλής δέκα λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, ο εκ των αρχηγών της Ομόνοιας, έκανε το 1-2 με τον Μποτεάκ, και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Σάντος, Ριστέφσκι, Τεϊσέιρα, Μαζάν, Ζντραφκόσκι (75′ Ρέινολντς), Παπαφώτης (89′ Φραντζής), Μπαλντέ (46′ Τόρες), Έουλερ (84′ Ριέρα), Μαρόσα (75′ Τσέποβιτς), Μιλιτσεάνου.

Ομόνοια (Νιλ Λένον): Oυζόχο, Xούμποτσαν (69′ Ψάλτης), Γιούστε, Λανγκ, Λέτσγιακς, Χαραλάμπους, Μπασιρού, Λοΐζου (80′ Λοβέρα), Μποτεάκ, Παπουλής, Μάταβζ (69′ Κακουλλής).

Δειτε Επισης

Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης
Κέρδισε την Τορπέντο και πάει στη Γεωργία για την πρόκριση η Ομόνοια
Ευχάριστα νέα στην Ανόρθωση-Άναψε πράσινο το CAS για άρση του εμπάργκο, εγγράφονται τα νέα αποκτήματα
Προσφέρει 100.000 και δημιουργεί ταμείο αλληλεγγύης η ΚΟΠ για τους πυρόπληκτους
Προσέφερε το «Νίκος Σολομωνίδης» η ΑΕΛ για τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Εκστρατεία ειδών πρώτης ανάγκης