Θα επιχειρήσει να γίνει μέτοχος της Τσέλσι ο Τέρι
15:29 - 19 Μαρτίου 2022

Ο JT φέρεται ν' αποσκοπεί στη δημιουργία ενός κονσόρτιουμ με το οποίο θα καταφέρει να πάρει έστω ένα 10% των μετοχών των «μπλε» του Λονδίνου, μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του κλαμπ από τα χέρια του Ρομάν Αμπράμοβιτς σε κάποιον από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.
Η διορία για την κατάθεση των προτάσεων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, υπάρχουν πέντε πλευρές που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να κάνουν τον σύλλογο του Λονδίνου δικό τους με ποσά που φτάνουν μέχρι και τα 3 δισεκατομμύρια και η Raine Group των ΗΠΑ θα εξετάσει διεξοδικά κάθε προσφορά δίχως την παρέμβαση της Κυβέρνησης.
Ο Τζον Τέρι, πάντως, θα επιχειρήσει να γίνει μέτοχος της αγαπημένης του ομάδας, έστω και με ένα πολύ μικρό ποσοστό, μόλις ξεκαθαρίσει το ζήτημα της επόμενης μέρας του κλαμπ.
Πηγή: gazzetta.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γράφει ιστορία η Τσέλσι-Η ακριβότερη πώληση ομάδας σε όλο τον αθλητισμό! (pic)