Πώς εμψύχωσε τους παίκτες ο Τσόρνιγκερ και η απάντηση για παραπληροφόρηση

Αρκετές ατάκες είπε και πάλι στη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου του, ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάνταρ Τσόρνιγκερ, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ποτέ δεν είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος από την ομάδα του.

Όπως ανέφερε, «ήταν ένα τρομερό παιχνίδι, ένας τρομερός αγώνας και εξαιρετική ατμόσφαιρα. Την προηγούμενη φορά παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, δεν είπα ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος».

Επισήμανε ακόμα ότι «σήμερα μπορούσαμε να κερδίσουμε, δείξαμε ότι είμαστε εδώ και στείλαμε μηνύματα στις υπόλοιπες ομάδες ότι είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσουν»,

Σημείωσε εξάλλου ότι, «ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, περιμέναμε το ΑΠΟΕΛ ότι θα ήταν καλό. Είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν. Ο Κολ και ο Σπόλιαριτς έβαζαν πίεση στους αντιπάλους και φάνηκε αυτή η πίεση στην τελευταία φάση με τον Σόουζα. Αυτό είναι που θέλω να βλέπω».

Είπε επίσης ότι «στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο, αλλά στη συνέχεια είχαμε βελτιωθεί και είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Απόλλωνα είπε ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τραγούδησε στους παίκτες ένα ελληνικό τραγούδι για να τους εμψυχώσει και τους άρεσε πολύ, αλλά υπάρχουν και κάποιες φορές που είναι αυστηρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απαντά σε Νεοφυτίδη ο ΑΠΟΕΛ-«Τους λαϊκισμούς πρόσεξε πως τους χρησιμοποιείς και άσε μας έξω»
Ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας η Ομόνοια με σύνθημα «για ‘σένα ζω…»
Ο Ερυθρός Αστέρας πληρώνει τέσσερα εκατομμύρια για τον Μπαμπίκα
«Έχουμε ένα ανύπαρκτο ΚΟΑ που η έγνοια του είναι ο ΑΠΟΕΛ, άτομα της UEFA ανησυχούν με την κατάσταση στην ΚΟΠ»
Κλείνει στον Άρη ο Δώνης-Σε πρώτο πλάνο Γαλανόπουλος και Αθανασιάδης
Ικανοποίηση ΠΑΣΠ για ενημέρωση Υπουργείου Εργασίας προς ΚΟΠ για τον κατώτατο μισθό ποδοσφαιριστών
Επικοινώνησαν Παπασταύρου και Λοϊζίδης με φόντο την προεδρία της ΚΟΠ-Αγεφύρωτες οι διαφορές τους
Έριξε δίκτυα για τον Λόβρε Ρόγκιτς η Ανόρθωση
Η επίσημη θέση της ΑΕΛ για τους Χάμπο Κυριάκου και Γουήλερ
Η αρχική πρόταση της Ομόνοιας για αλλαγές στην ΚΟΠ και δημιουργία Λίγκας