Οι ιδιοκτήτες της Μίλαν στηρίζουν οικονομικά την προσφορά Κάντι για την Τσέλσι

Η αμερικανική επενδυτική εταιρεία Elliot που έχει υπό την κατοχή της τη Μίλαν, στηρίζει οικονομικά την πρόταση του Νικ Κάντι για την εξαγορά της Τσέλσι!

Η αμερικανική επενδυτική εταιρεία «Elliot» που ελέγχει από το 2018 τη Μίλαν και έχει εμπλακεί οικονομικά εδώ και καιρό και στη Λιλ, συμμετέχει οικονομικά στην πρόταση του Νικ Κάντι για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky News», το μερίδιο της εταιρείας θα είναι κάτω από το όριο που θεωρείται από την UEFA ως προβληματικό σε σχέση με τη διπλή ιδιοκτησία συλλόγων. Ενώ η εταιρεία δεν θα έχει δικαιώματα άσκησης διοίκησης ή ψήφου, στο διοικητικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, αν δύο ομάδες ελέγχονται από τον ίδιο ιδιοκτήτη (κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο) κληρωθούν η μια ενάντια στην άλλη, η μια θα πρέπει να συμφωνήσει να εγκαταλείψει τη σειρά, ωστόσο το Sky News επισημαίνει ότι δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος για τη Μίλαν και την Τσέλσι.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Άρσεναλ έχασε τον Γουίλιαμς και πάει για τον Ροντρίγκο
Ο Γιόκερες δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά για τη Σπόρτινγκ και θα μείνει εκτός προπονήσεων
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επανέρχεται με νέα πρόταση για την απόκτηση του Μπουμό
Οριστικά στην Ίντερ από τη Ρόμα ο Ζαλέφσκι
Ο Γιαμάλ... έντυσε ξανά τον Νεϊμάρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Κοντά σε συμφωνία με την Αλ Χιλάλ ο Τεό Ερναντέζ
Ετοιμάζει διπλό χτύπημα από τη Γιουβέντους η Νότιγχαμ
Το ασύλληπτο ρεκόρ του Μέσι σε φάσεις ομίλων με συλλόγους και Εθνική
Ίντερ Μαϊάμι και Παλμέιρας έμειναν στην ισοπαλία και προκρίθηκαν παρέα στην επόμενη φάση
H Παρί εξασφάλισε την πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων